Nautika opšta... > Kulinarske čarolije
dimilica
giganova:
Talandara me asocirala da i ja pokazem svoju napravu.Vatra je nezavisna od unutrasnjeg dela tako da za gorivo moze da sa koristi sve sto se nadje.Inace radi na principu drajvkukera iz e.sopa.Uspesno sam termicki obradjivao sve vrste mesa ali za ribu je car.
deda:
Giga,batali slike,degustacija je ono pravo,od ovih slika samo dobijam nervozu!! :preved: :drinks: :dance:
drazeta:
Sta je ovo na najdonjem nivou?Da li se dim propusta kroz gornji deo?
broker975fx:
Giiga, ova naprava je pečenje i dimljenje u isto vreme ako sam dobro skapirao
giganova:
--- Citat: broker975fx 12, 05, 2009, 21:33:27 posle podne ---Giiga, ova naprava je pečenje i dimljenje u isto vreme ako sam dobro skapirao
--- Kraj citata ---
Tako je i pece i dimi ,ovo dole je bukova piljevina koja polako dimi unutrasnjost.Piljevinu upali visoka temperatura u lozistu.
Nema okretanja parcica,riba se ne raspada ma vrh.Ovu sam sklepao od bojlera 80l i boce od hidrofora,Stane oko 7kg krilaca,ribe nesto vise.
Ako neko doplovi do nas sigurno ce isprobati specijalitete iz cadjave dimilice :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju