E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Korito za brod

<< < (3/6) > >>

espresso:
ja svoje novce na to ne bih trosio...

Zoran Marinković:
 :smile:

--- Citat: oblak  04, 11, 2011, 13:17:16 posle podne ---..... Nemam pojma..... Nisam pametan... Ima li ko pametan ?:)

--- Kraj citata ---

Da ja imam baš toliko slobodnog vremena i para sa kojima ne znam šta bi, radije bi pravio makete brodova i jedrenjaka.....

isto tako ni sa njima ne bi plovio.... :dance1: :yahoo: :friends:

maverick:
ako imas vrijeme i novac uz znanje o plastici onda da ako planiras dati nekome tko ce zbrljati onda ne....ja bih osobno prije uzeo to nego radio limeno...

Zoran:

Imam ja pameti,mislim odgovaram ti na pitanje. :)

Ajde ovako posmatraj stvari,moje vidjenje.Ako ti spusti cenu jos jedno 500e a ti vidis
gotovu ladju,u svojoj glavi,onda je to ok.Normalno moras da vidis i neki motor.
         To sto se  giba,je potpuno normalno,posto fale odredjena ukrucenja.Veci problem je da
li imas zaklonjeni prostor gde bi to radio.Inace ako se odlucis za to moci ces da isteras masti
na volju.Mozda napraviti mali model radi proporcija.Inace to sto bi sam radio dobices raspored
bas kakav tebi odgovara ali ne nametnut.Jedino bi trebao da obratis paznju na poprecna po-
jacanja,kojih sada nema,sto znaci da vidis neku ladju slicnih dimenzija pa da vidis gde im pada-
ju.(obicno su tio prelazi iz kabine u kabinu).
         Bice interesantno pratiti.  :drinks:

maverick:
radio sam dva camca od plastike....jedan sam dao majstoru koji zna i nakon dvije godine korito je bilo u dosta losem stanju....a drugi sam radio sam...samouk....ponasao sam se po uputama proizvodjaca materijala....postivao sam sam sve sto mi je savjetovao tadasnji zastupnik materijala...dan danas taj elan izgleda kao da je sad izasao iz radnje ....a nisam imao ni forum ni nekog da pitam....sad bi ga uzeo zato sto imam camac i ne bi se uopce zurio s radovima..i sigurno bi uzivao

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju