E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Korito za brod

(1/6) > >>

oblak:
Shta mislite o ovom koritu? Izradjeno j od fiberglasa, dim. 8x2,8.. potrebno je milion sati da bi postao brod itd....sve je to manje vazno jer me u principu  interesuje koji bi motor gurao ovo korito sa josh 1t opreme i nadgradnje. Korito nije pravljenu u domacoj radinosti vec je fabricka izvedba-

http://www.kupujemprodajem.com/brod-za-nadogradnju-1100897-oglas.htm?filter_id=5775659

Arsa:
Zapazio sam taj oglas.  :good:

Slažem se da je do pravog broda, u ovom slučaju dugi put. Ako neko zna kako i šta uraditi i ima volje za sve to... Može da bude mnogo lepo, ali i promašaj.

Juče smo gledali kako je čovek uništio lepo korito užasno lošom nadgradnjom.  :drinks:

oblak:
Korito ima duboki V. Razmishljam koji bi to motor u svakom slucaju vanbrodski mogao da gura ovakav brod od jedno 1,5 T?

budens72:
u kakvom je stanju korito? da li si išao da ga vidiš uživo?

oblak:
Jesam. Stanje je onako, blagi ochaj.... Posto je razdvojeno od gornjeg deka potpuno se izuvijalo, bukvalno kad ga drzish za jedan coshak drugi se iskrivi.... Shta znam, ja sam krenuo u taj projekat houseboata pa mi je interesantno... Potrebni su opsezni plasticharski radovi da bi se korito ucvrstilo i ispravilo. Plastika je onako u solidnom stanju al je  zrcalo trulo... Ne znam koliko se isplati....trazi oko 2000 eura za njega...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju