E, ovako treba... > Elektronika
SIDE SCAN SONAR
njegos68:
--- Citat: SALE NB 27, 10, 2011, 23:15:46 posle podne ---
--- Citat: mossi 27, 10, 2011, 18:48:37 posle podne ---Zašto nije nadjen Darkov motor?
Dobro pitanje. :new_russian:
A pravog odgovora nema. :shout:
--- Kraj citata ---
Nažalost ima. Nemoguće je da su vaši sonari našli panjeve, vreće sa peskom i još štošta drugo, a nisu našli motor. Motor potonuo u mulj, a vreće sa peskom nisu, jes' malo sutra! :new_russian:
Taj motor je dobio "novog" vlasnika, verovatno je neko od ribara išao u "lov" isto veče, i imao dobar ulov!
--- Kraj citata ---
To sam i ja pomislio odmah! :good: mojem bratu je otpao sačamca johnson 4 ks i bio u vodi 15 dana..pokušavali smo raznim načinima da ga zakačimo i izvučemo,ali nismo uspjeli..ali čim smo mi otišli probali su i drugi takodje bezuspješno...izvadio ga ronilac posle 15 dana..ovi kod Darka su bili expreditivni.. :suicide:
Kapetan:
ja jos onomad rece da je trebalo da se iznajmi podvodna sonda za detektovanje metala , al niste hteli i onda sam odustao od price...
mossi:
Hebeni ronioc traži 400e za uron.
Dvojica po 100e na sat, plus benzin.
Sve mislim da bi "našli" za sat.
Treba ti detektor + ronioc. :suicide:
Ne isplati se na iznos od 800e. :this:
STG:
Nije malo koliko ronioci traze,ali nije ni mnogo,pa ti odluci.
Covek stavlja glavu u torbu,ko zna sta ga ceka dole,moze da se zaglavi i vise ne izadje na povrsinu za celih 100e na sat...Jel vredi?
A opet ti nece dati garanciju da ce nesto pronaci,ipak je vidljivost skoro nula,znaci ide se na pipanje...
Darkobp:
--- Citat: Kapetan 28, 10, 2011, 09:24:56 pre podne ---ja jos onomad rece da je trebalo da se iznajmi podvodna sonda za detektovanje metala , al niste hteli i onda sam odustao od price...
--- Kraj citata ---
Kap,obicni metal detektori nevrede nista u vodi,zato postoje podvodni metal detektori i samo ovi ih imaju u Srbiji http://www.detektoren.at/Kosovo/Goldenking.html al oni nisu bili raspolozeni za saradnju :sorry:
Jedino da dam 3500e i kupim taj metal detektor pa ako je motor nije promenuo vlasnika kao sta SaleNb kaze mozda ga i nadjem :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju