E, ovako treba... > Elektronika

SIDE SCAN SONAR

(1/5) > >>

njegos68:
Ovih dana je sektor za hidrografiju,hidrometeorološkog zavoda  CG iz Lepetana radio premjer plovnog puta od Virpazara i Murića.. Kažu da su kupili neki sonar (SIDE SCAN SONAR),zadnja riječ tehnike ..i pronašli mnogo potopljenih brodova za koje se dosad nije znalo..Znali neko nešto o ovome? http://www.vijesti.me/vijesti/na-dnu-skadarskog-jezera-otkrivene-olupine-brodova-clanak-44119 

maverick:
mossi ima takav, naravno nesto manji ali moze da vidi stosta koliko sam shvatio , s normalnom sondom i za nase potrebe

njegos68:

--- Citat: maverick  27, 10, 2011, 15:43:08 posle podne ---mossi ima takav, naravno nesto manji ali moze da vidi stosta koliko sam shvatio , s normalnom sondom i za nase potrebe

--- Kraj citata ---
  Ovi kažu da mogu da pronadju konopac na 100 metara,nije mi jasno kako Mossi i Vlada nisu pronašli Darkov motor..  :sorry:

maverick:
a treba i njima prica za sta su dali tolike pare....a mozda se dosita i vidi...tko zna

njegos68:

--- Citat: maverick  27, 10, 2011, 15:58:54 posle podne ---a treba i njima prica za sta su dali tolike pare....a mozda se dosita i vidi...tko zna

--- Kraj citata ---
Moguće !  :good: Ovi naši su stručnjaci da se nešto što košta 5000 eura,fakturiše na 50000 eura, a   onih  45000 eura pojela maca. ,, :heat: a možda i nije..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju