E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Yamaha 25 vs. Evinrude e tec 25

(1/3) > >>

Pingvin44:
.

deda:
http://www.navodi.com/RadulovicGroup/EVINRUDE-E-25-DRS.html

njegos68:
 I jedan i drugi vrh!  :good: S tim što ovaj Evinrude e-tec nisam siguran ko može da popravi u Srbiji u slučaju kvara..  :lula:

deda:
Ptico , vozio ga je Rajko ribar sa nase marine!Odusevljen je !!

Darkobp:
Bas sam sa Vladom iz Futoga vodio diskusiju tj da kazem slusao sam njegova misljenja bas u vezi tih E tec-ova posto me je zivo zanimalo neko strucno misljenje o tim motorima

Njegovo misljenje je da je to jos jedan manje-vise neuspeo trzaj propale americke industrije,jednostavno japanci su ih sa nihovim savrmenim 4t motorima zgazili

Ti E tec-ovi su  dosta neispitani u pravoj eksplataciji i na brzinu pusteni u serisku proizvodnju te ima dosta kubure sa njima,tj koji rade -rade za medalju a koji nerade ti vlasnici su najeb... a ponarocito u srbiji jer nema ni jedan  serviser za njega,a vremenom ce sve i jedan poceti da kuburi

Jako malo lepih reci je iz njegovih usta izaslo za te motore
Ceo motor u prici je "rastavio u delove"u sitna crevca,od tipa recimo o obliku klipa,kvaliteta radilice,nacina rada u najsitniji deo,svakog dela kvarljive elektornike....

Zakljucak te price je nekako bio-U srbiji bi taj motor samo lud covek uzeo pored recimo proverenih 4t motora tipa honde koja svoje motore 5o godina proizvodi i svakodnevno usavrsava i koja ima manje vise dosta rasprostranjenu servisnu mrezu kod nas

E to su neke reci jednog od nasih najvecih servisera...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju