Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Zatvaranje sezone

<< < (7/25) > >>

barbanesa:
Odlicno ..
Zole bi mogao da doveze ljude koji dolaze oko 10 ili 11 kako mu vise odgovara ..
Gorance stvarno ne znam ko je sa Save valjda ce se javiti do sutra uvece ko zeli da ide vodenim putem..
Danas pomenuh Lazu,sta je sa njim ne javlja se..Lazooo

mossi:
Može podatak koje je to "tvoja" marina.
Verujem da neki ne znaju ni gde je Paradajz ostrvo.  :lol:

Čisto da se zna: kad, gde ... itd

Inače, lep provod svima!
Imaćete lepo vreme!

:drinks: :friends:

barbanesa:
Moja marina ,Marina Karaburma,prva marina u dunavcu ,da ne kazem govnari,vecina clanova zne gde je ,bili na druzenju ili kafi..
Zoletova marina Shark,cervrta marina posle Marine Karaburma posle teniskog igralista i 500m bliza Ostrvu Paradajz od 'moje marine'.
Paradajz ostrvo se nalazi na izlasku iz Dunavca i udaljena je oko 1,5 km od Marine Shark ..(mislim na mesto gde bi bili stacionirani)..

Zoran Marinković:
 :sorry:

--- Citat: barbanesa  27, 10, 2011, 19:13:00 posle podne ---Moja marina ,Marina Karaburma,prva marina u dunavcu ,da ne kazem govnari,vecina clanova zne gde je ,bili na druzenju ili kafi..
Zoletova marina Shark,cervrta marina posle Marine Karaburma posle teniskog igralista i 500m bliza Ostrvu Paradajz od 'moje marine'.
Paradajz ostrvo se nalazi na izlasku iz Dunavca i udaljena je oko 1,5 km od Marine Shark ..(mislim na mesto gde bi bili stacionirani)..

--- Kraj citata ---

Ovakvo objašnjenje je najbolje kada hoćeš da "zbuniš neprijatelja" odnosno kada hoćeš da te niko ne nađe osim onih koji inače znaju.

Ako bi kojim slučajem mogli i hteli da dođu oni koji nisu "iz vaše marine" nema šanse da nađu "OK KORAL" pa ni celo paradajz ostrvo :nono:

Ako neko dolazi recimo iz pravca Novog Sada gde bi trebalo da ide, možda negde na nekoj karti to i može da se vidi :lula:

barbanesa:
Zoki nisam vican sa kartama,kazacu kapetanu da stavi.
ako dolazis kopnom ides prema Visnjici i prva marina nakoju nailazis je Marina karaburma ,posle garaze gspa,vidi se velika garaza.i posle 600m skretanje levo ,ima tabla kafana Marina i do kraja asfaltom
Tel sam postavio, sve nejasnoce cu da objasnim.
Cek bre pa ti si bio u Marini Karaburma kad smo se druzili sa nasim drugarima iz Bosne

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju