Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Zatvaranje sezone

<< < (6/25) > >>

poljo:

--- Citat: barbanesa  26, 10, 2011, 10:14:59 pre podne ---Zbog iznenadnih problema u porodici NISAM u mogucnosti da organizujem druzenje .Ako neko drugi zeli da se prihvati nek nastavi ,a ako ne druzenje se odlaze na neodredjeno vreme..

Izvinjavam se ljudima dobre volje zbog novonastale situacije a offovcima dajem slobodan prostor da se raznmahnu :suicide:

--- Kraj citata ---

Druze , niam planirao da dolazim , nije ni vazno ....AKO TI JE POTREBNA pomoc u bilo kojem obliku ...zovi , pisi bilo sta ...VEOMA SAM SPREMAN DA POMOGNEM

Kapetan:
evo samo da potvrdim skup sad sam sedeo sa barbaneseom i zvali smo i vladu .... dogovoreno sledece

skupljanje od 9 ujutru pa ko kada dodje, stanko nije pozvan da ne nazebe na vetru ali ce biti stankovi nusprodukti tako da je potrebno poneti meso i pice sa sobom rostilj je obezbedjen !

barbanesa:
Bas tako! Posto vidim da vi ne mozete bez mene a ni ja bez vas moje probleme sam gurnuo pod tepih,(valjda nece da eskaliraju  do subote  :sorry:)i nastavljamo organizaciju druzenja..
zbog vetra i nemogucnosti termicke obrade Stanka na vetru odlucili smo se za laksu varijantu tj.rostilj..
Necu da ponavljam da svako ponese meso i pice prema svojim afinitetima moze malko vise..
U 9 Krecemo sa moje marine put paradajza.Ko ne moze da stigne ili malo kasni nek se javi tel da ga sacekamo.
U 10 i 11 h dolazimo malim camcem ,dogovoricemo se kod koga u marinu po ostale koji dolaze kasnije..
Ostalo znate ,za blize informacije imate moj broj tel. a ko nema 064/697 5688.
Voleo bih da do sutra uvece potvrdite svoj dolazak da znamo koliko puta treba doci po drugare..

Poceo sam kao Laza da drzim govor... :lol:

Zole:
dolazim.
Nisam  siguran za jos nekog sa mnom. Kome treba prevoz sa sharka ili tako nesto nema problema.

STG:
Sva je prilika da dolazim,ako treba prevoz sa Save za do dole  :telephone:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju