E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Grejanje na brodu-resenja
Pera GARMIN:
Novuse, daj kontakt treba mi neki proveren polovan webaster ako ga ima...
maverick:
ja sam napokon namontirao webasto...imao sam problem s prekidacem koji nije bio u funkciji, novi dodje oko 100 eura..no otisao je u njemu mikro prekidac koji mi je danas stigao po cijeni manjoj od pola eura...zalemio spojio i radi....mozes u malom camcu doslovce spavati u pidjami....sutra idem na dva dana pecati...jedino imam jedan akumulator od 75 ah pa se nadam da ce izdrzati bar tu jednu noc :good: inace webasto je onaj air top 2000
maverick:
moj webasto kad ugasis na prekidac radi jos jedno vrijeme dok se valjda malo ne ohladi...pricam o air top 2000...a ako cijev usisa zraka spojis u kabinu onda radi i termostat koji je ugradjen u njega jer uzima topal zrak iz kabine
mesechar:
informacija: danas na pijaci Bubanj potok webastera jedno četri komada svi na benzin i svi na dvanest volti , čovek ih cenio 30evra komad evo slika i broja telefona pa kome treba...spolja gledano izgledaju kao novi nisu izdrkani žice kleme kontakti sve izgleda kao tek skinuto sa nekog vozila mislim da su sa wolksvagenovih kampera..Branislav 064 151 79 50 kazite da ste uzeli vizitku od njega na bubnju i da je rekao cenu 30 jevreja da slucajno ne dobije amneziju i poveća cenu. :new_russian:
mesechar:
evo jos koja
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju