E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Grejanje na brodu-resenja
mossi:
Mali gorionik za kampere ali na benzin.
marke:
Ja sam kupio malu plinsku grejalicu ali kanisteri su trista dinara a kako imam i reso na iste kanistere resio sam da ih sam punim.
Uspelo je bolje nego sto sam se nadao.
Iz plinske boce okrenute naopako napunim kanister za oko minut.
Nema opasnosti ne curi sa strane samo treba prekidati punjenje i meriti na vagici do ne bude tesko oko 320gr da se ne prepuni.
Evo kako sam napravio adapter. Uzeo sam iglu za inekcije iscupao metalni deo i postavio plasticnu osnovu u sredinu ventila za bocu i zalio epoksi dvokomponentnim lepkom tako da je fiksirana i kroz nju protice plin. Treba da viri do pola i da se donja polovina plasticne osnove igle odsece skalperom da bi bila plica da moze kanister da se zabije u nju. kao na slici.
Sve sto treba kad se stegne epoksi je da se okrene boca naopako stisne kanister odozdo otvori ventil i plin se lepo pretoci u kanister
Potom se ventil zatvori i trzajem odvoji kanister nadole. Posao gotov i trista kinti u dzepu. :drinks:
zoki novus:
--- Citat: sale m 27, 10, 2011, 06:19:56 pre podne ---Dobro greje fen i vebasto al pod uslovom da si vec zaludeo jer ako nisi sigurno hoces
mislim od buke.Za nuzdu dosta kad upalis reso za mali brod a za veci naftara zakon
a vi sto vas gledam za vas je TA PEC posto plovite po marini.Ni letos vas nije bilo na vodi,
sem nekolicine
--- Kraj citata ---
au sale pa ti od tvog dmb-a nebi cuo ni da se grejes na brusilicu!
a gde si ti to bio pa zaludeo se od vebasta ?
broker975fx:
Ma ja bih se pre smryao nego to radio al ajde
zoki novus:
od vebasta bolje ne postoji !
brokeru ovo je i za tebe pravo resenje!
4kw moze da zagreje sta god oces ...
ima ziva u pancevu na 24w iz autobusa kao novi a trose 300g lozaka na sat....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju