E, ovako treba... > Brodogradnja
Odg: Plastika vs Alemanijum
Pingvin44:
--- Citat: zoki novus 25, 10, 2011, 00:25:41 pre podne ---ako uzmemo u obzir naseg druga pingvina njegove potrebe i nacin eksploatacije camca svaka prica o plastici je suvisna!
sve te pasare i slicna sranja po marinama se koriste jednom ili ni jednom godisnje.
on svoj camac koristi i leti i zimi sedam dana u nedelji prevozeci njime svsta i svakog :)
ne retko se prema camcu ne odnosi bas nezno
ako uzme plastiku vrlo brzo ce se pokajati
--- Kraj citata ---
Novuse Bog te jes` to ti??? :this: :this:
Pingvin44:
E ovo mora da se proslavi. Napisao Novus nesto a da nije sendvic u obliku... :dance:
Jes to sto ti kazes al nije ova tema ovde samo zbog mene. Znam jos dvojicu koji su u istoj dilemi.
Ja jesam na vodi i leti i zimi. I vala i prevozim sve i svasta. Svakoga i ne bas.
Zato se i lomim sta da radim. Treba mi camac ne samo za vozikanje.
Vidim ja da cu na kraju da ustedim pare, odem kod Zokija da mi izvari opet neku deregliju. Samo ovaj put tenk od 3mm sa ojacanjima sa strane i podebelim kutijama. Pa da vidis onda kako se seku talasi :sajkaca:
Pingvin44:
Elem, sve camce o kojima se u ovoj temi pisalo danas sam imao prilike da vidim kod Buse na klubu.
Tajmen je definitivno za jednog ili max dva coveka koji hoce da odzuje negde na pecanje i to je to. Uzak mu bre patos. A samim tim je i camac nestabilan. I bas onako...mali. Verujem da to leti al` ja `tica nisam.
Bio je jedan camac od aluminijuma koji me je odusevio al` o tom` potom....
Pingvin44:
Boga mi Dacho ti se bash razumesh u nautiku i materijale :lol: :lol: :lol:
Pingvin44:
Kaze Djena, djeneral ( ne znam zasto ne general al` ajd` ) je 2200 evra. On ga inace pravi sa jednom velikom komorom pozadi al je onaj sto kod Buse stoji napravljen sa dve pozadi po posebnom zahtevu kupca. Rok isporuke je 10 dana. Kapara 30-50%.
Pravi ga sa kontra svancom zbog jacih motora. Tezi oko 180 kg.
Ovih dana ce uraditi redizajn sajta pa ce biti slika i ovog camca. Inace ga pravi zadnjih godinu dana.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju