E, ovako treba... > Plovila

Plastika vs Alemanijum

<< < (3/11) > >>

dača:
Ama pingvin imas na motonauticarima-pontoni sve te camce koje si ti nabrojao :
Djena alu-standardni kao gorancetov sa yamahom 25 4 takt -super je ,samo malo lupka po talasima ponasa se kao i šiklja.
Djena alu model DJENERAL nesto od zimus u ponudi blagi v pa ka krmi ravan sa e-tecom 25 jede i talase i camce i vetar niko ko ga gleda vec 8meseci ne moze da veruje da to tako dobro ide po svim vremenskim uslovima i sa 1 ili 3 coveka. imas dunasa sa 25 e-tecom koji isto lupka po talasima jeste brzi od tog djenerala ali zanemarljivo smesno(bila trka -opklada pa smo gledali)ali je djeneral stabilniji, lepse sece talase -klizi i po jaganjcima kao da nema talasa (ali ima 25 e-teca).Jednostavno dodji i vidi sta je sta ako te nepustaju dodji do nas u radnju oticicemo zajedno .

njegos68:

--- Citat: Pingvin44  23, 10, 2011, 23:05:05 posle podne ---
--- Citat: dača  23, 10, 2011, 23:00:48 posle podne ---).Jednostavno dodji i vidi sta je sta ako te nepustaju dodji do nas u radnju oticicemo zajedno .

--- Kraj citata ---

Vazi Sale!

--- Kraj citata ---
Sale mu je tatko,ovo je Dača.  :lol:  :lol:  :lol:

dača:
Vraticu vam ja uskoro tatku posto ste vi neozbiljni za mene . Ja mislio naucicu kako nauticari privode komade na brod kad ono cvrc :pecarosi u pokusaju, nauticari u pokusaju, politicari u pokusaju, inzinjeri u pokusaju ...isti kao i moj cale  :sajkaca:  :sajkaca:  :sajkaca:

broker975fx:
Kakva je ova Lotka ? jeftinija osetno od primusa a isto deluje, verovatno nema duplo dno

broker975fx:
Tajmena znam da jako hvale koja je cena jel znaš, da li si video ovohttp://www.mojaladja.com/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=1518&catid=1&Itemid=10
Ja sam zainteresovan za sličan čamac da probamo da dobijemo popust za dva kom :preved:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju