Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

PROTEST "MOJA LADJA" 09.05.2009.

<< < (13/17) > >>

zoki novus:
e jaki su novinari
jel to bila reportaza za skolski list
pa i kameru ko da je dobila u prasku za sudove
dobro smo mi i prosli s reportazom

shomi:

--- Citat: zoki novus  11, 05, 2009, 00:34:18 pre podne ---...pa i kameru ko da je dobila u prasku za sudove...

--- Kraj citata ---

:lol:  :lol:  :lol:

ПЕЦОВ:
cija je ovo luxuzna jahta KACA? :preved: jako lep camac

broker975fx:
Pozdrav svima,
evo i ja da se sa zakašnjenjem javim jer sam se sa protesta takoreći sinoć vratio :dance1:

Mislim da je bilo vrlo korektno i lepo, što se novinara tiče rekao bih da je studio B preneo vrlo korektno dešavanje. Ono što je meni zapalo za oko i što me užasno nervira i ljuti je to da na sajtu Na vodi nema ni reči o ovome što se dešavalo u subotu. Sve ovo mi neverovatno liči na vreme 90-tih. Mislim da je ovo čist bezobrazluk i vrlo rado bih ih napušio zbog ovog ali sam se zarekao da više tamo neću ostaviti ni jedan post.

Barba:
Sto se tice sjta na vodi, to je njihov stari problem i zbog toga su i prsli, sujeta je cudo.

Nemojte bre da dirate novinare, ljudi su dosli i svaka im cast. Oprema koju imaju je ono cime raspolazu. Gotovo sve redakcije su bile obavestene pa nisu poslale ni coveka sa pisaljkom.

Kaca je lako lepa luksuzna jahta, kao i camac Nina ciji ce vlasnik da mi plati kad tad za taj jedan dan sto me je pretekao u kupovini.  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju