Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

PROTEST "MOJA LADJA" 09.05.2009.

<< < (17/17)

Sinke:

--- Citat ---Kaca je lako lepa luksuzna jahta, kao i camac Nina ciji ce vlasnik da mi plati kad tad za taj jedan dan sto me je pretekao u kupovini.  Smiley
--- Kraj citata ---

Hvala na lepim recima,a ako ti se Nina bas toliko dopada mozemo da se dogovorimo. :)  Samo ja sam Ninu kupio relativno skoro tacnije u decembru,mogu ti reci da nisi jedini koji mi kaze da je hteo da je kupi.Al znas onu ko pre devojci... sto se tice placanja kad god me vidis na reci obecavam da placam pivo! :drinks:

Manda:

[/quote]
 istina, kupam se nedeljom, trebalo to ili ne.
[/quote]
Грешка, треба суботом

Barba:

--- Citat: Sinke  12, 05, 2009, 00:20:46 pre podne ---
--- Citat ---Kaca je lako lepa luksuzna jahta, kao i camac Nina ciji ce vlasnik da mi plati kad tad za taj jedan dan sto me je pretekao u kupovini.  Smiley
--- Kraj citata ---

Hvala na lepim recima,a ako ti se Nina bas toliko dopada mozemo da se dogovorimo. :)  Samo ja sam Ninu kupio relativno skoro tacnije u decembru,mogu ti reci da nisi jedini koji mi kaze da je hteo da je kupi.Al znas onu ko pre devojci... sto se tice placanja kad god me vidis na reci obecavam da placam pivo! :drinks:

--- Kraj citata ---

Onda sam pogresio, ja sam hteo da je kupim prosle godine u maju, ali sve jedno moze pivo.  :drinks:

marke:
Evo jos slika...

marke:
I jos slika

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju