Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

PROTEST "MOJA LADJA" 09.05.2009.

<< < (11/17) > >>

ivankoni:
Mislim da komentar novinara iz Politike nije bio zlonameran. Evo čovek se vozio sa nama u čamcu, pa prihvatam punu odgovornost za "apa-drapa" odeću (pa i znojenje, ako treba :)  ) Čini mi se da je samo hteo da stavi do znanja kako nismo nekakva "elita" niti se "luksiziramo", a siguran sam da nije želeo nikoga da uvredi.

Barba:
Ja mislim da je novinar Politike imao nameru da kaze da ljudi sa vode ni na koji nacin ne mogu biti svrstani u vlasnike luksuznih camaca i jahti. Da se ne radi ni o kakvim srpskim bogatasima koji treba a pune budzet drzave koja je prdnula u cabar, vec o obicnim ribarskim camcima ciji vlasnici ni na koji nacin ne posecaju na ugladjenu gospodu ili srpsku elitu.

zorter:

--- Citat: Barba  10, 05, 2009, 22:58:45 posle podne ---Ja mislim da je novinar Politike imao nameru da kaze da ljudi sa vode ni na koji nacin ne mogu biti svrstani u vlasnike luksuznih camaca i jahti. Da se ne radi ni o kakvim srpskim bogatasima koji treba a pune budzet drzave koja je prdnula u cabar, vec o obicnim ribarskim camcima ciji vlasnici ni na koji nacin ne posecaju na ugladjenu gospodu ili srpsku elitu.

--- Kraj citata ---

I ja mislim da novinar nije imao nameru da bilo koga vredja. Cini mi se da je samo zeleo da kaze da ni u kom slucaju vlasnici camaca nisu "luxuzni" ni bogati, a ovaj porez ih najvise pogadja.
Nemojmo sad da teramo srpski inat pa da bude:
"Ko bre sirotinja, e platicu duplo porez u inat svima".
Ume i to da nas strefi. :smile:

zoki novus:
ma taj novinar uredjuje kursnu listu
ovde je ipak trebala neka recenica
nemojmo mu zameriti

Kapetan:

--- Citat: espresso  10, 05, 2009, 22:05:15 posle podne ---a ja sam bas obukao svoju najbolju "majicu za reku". istina, kupam se nedeljom, trebalo to ili ne. tekst iz politike ni ja bas nisam razumeo.

--- Kraj citata ---
znao sam ja da si ti raspisnik... cuj kupa se nedeljom kad ljudi trebaju da peru kola i zalivaju baste pa im jos ti stanes na muku... kupaj se pred praznike kao sav normalan svet  :yahoo:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju