NAUTIČKI E-SHOP > E - shop

Motul Program

<< < (4/7) > >>

barba77:
KOLEGE, DAJTE TEL ILI ADRESU GDE IMA U BGU DA SE UZME MOTUL ZA 2T!

POZZ

Kapetan:
imas ovde po najnizoj ceni

http://eshop.mass.rs/

a od ponedljeka ce biti i ovde za par procenata jeftnije :)

www.mojaladja.rs

barba77:
ok zahvaljujem! uzeo sam danas par komada u prodavnici kod hrama za 700 kinti u predstavnistvu trenutno nemaju ni 1L !!!!

hallamiti:
Jedno pitanje. Jel samo motul ima program za vanbrodske motore??? Ja znam da je motul izvikana marka tj. Dokazano je da pravi najvise pepela u motoru i da mu je viskozitet na velikim temperturama jako los.( bar je program za kola 100% takav pa sam skoro siguran da je i ovaj takav.) inace bi bio preporucen od strane proizvodjaca automobila..... Vw mercedes bmw fiat preporucuju marly, castrol....reno elf...... 

SALE NB:
Motul je poprilično dobar, pogotovo ga cene u svetu motociklizma, ne znam za druga njihova ulja.
U svakom slučaju, nije najbolji, ali verovatno nije ni najlošiji.

U Ugrinovačkoj u Zemunu imaš Mobil outboard 2-Stroke po ceni 590 dinara/lit.
Mobil definitivno jeste najbolja marka kad su ulja za automobilske motore u pitanju.
Kakvo im je to za vanbrodske motore, ne znam, ali moj Johnson se nije bunio. Celu regatu je palio i išao bez problema.

Uzgred, u preporuke proizvođača se ne treba previše pouzdavati, razlozi su obično političke ili interesne prirode, a ne stvarni kvalitet proizvoda.
Fiat je, naprimer, godinama preporučivao Seleniu (Fabrika je u vlasništvu Anjelijeve tazbine), a onda se pre 2 godine Anjeli razveo i odjednom Selenia više ne valja!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju