NAUTIČKI E-SHOP > E - shop
Motul Program
zorter:
Izgleda kapetane da si bio u pravu (rekoh ja: NISI TI DZABA KAPETAN), ovo sto ima u Sapcu su stare zalihe. Kod nas to slabo ide pa je ostalo od prosle godine 10-15L. Inace smo danas zajedno usli u sajt uvoznika i na iznenadjenje cena za ovaj tip MOTUL-a 2T OUTBOARD je 700 din. Pozvali ljude i rekli nam da su cene promenjene pre 10-tak dana kad je vlada digla akcize na naftne derivate. Inace ulje jeste original, ali sta sad vredi ta informacija.
Jbg kad smo baksuzi. I jos `oce porez na LUKSUZ. :sorry: :skull: :diablo:
Kapetan:
--- Citat: zorter 12, 05, 2009, 13:25:10 posle podne ---Izgleda kapetane da si bio u pravu (rekoh ja: NISI TI DZABA KAPETAN), ovo sto ima u Sapcu su stare zalihe. Kod nas to slabo ide pa je ostalo od prosle godine 10-15L. Inace smo danas zajedno usli u sajt uvoznika i na iznenadjenje cena za ovaj tip MOTUL-a 2T OUTBOARD je 700 din. Pozvali ljude i rekli nam da su cene promenjene pre 10-tak dana kad je vlada digla akcize na naftne derivate. Inace ulje jeste original, ali sta sad vredi ta informacija.
--- Kraj citata ---
pa vidim ja nesto ne stima...
zorter:
--- Citat: Kapetan 12, 05, 2009, 13:28:38 posle podne ---
--- Citat: zorter 12, 05, 2009, 13:25:10 posle podne ---Izgleda kapetane da si bio u pravu (rekoh ja: NISI TI DZABA KAPETAN), ovo sto ima u Sapcu su stare zalihe. Kod nas to slabo ide pa je ostalo od prosle godine 10-15L. Inace smo danas zajedno usli u sajt uvoznika i na iznenadjenje cena za ovaj tip MOTUL-a 2T OUTBOARD je 700 din. Pozvali ljude i rekli nam da su cene promenjene pre 10-tak dana kad je vlada digla akcize na naftne derivate. Inace ulje jeste original, ali sta sad vredi ta informacija.
--- Kraj citata ---
pa vidim ja nesto ne stima...
--- Kraj citata ---
Radnik nije znao detalje a danas ulovim gazdu, inace mog dobrog prijatelja.
Kapetan:
--- Citat: zorter 12, 05, 2009, 13:31:35 posle podne ---Radnik nije znao detalje a danas ulovim gazdu, inace mog dobrog prijatelja.
--- Kraj citata ---
bolje da nisi lovio gazdu sad ce da vam digne cenu :)
zorter:
Nece sigurno. Ali kad proda ove kolicine, onda sigurno dize cenu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju