E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (10/78) > >>

srsa:
Зоки, дај да ми тог Станка одма изједемо, а после ћемо да видимо за Арсу.  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

Misha D:
Kada sam se ja raspitivao pre 3 god kod Sevenstar firme, osim velicine, bila mi je bitna luka istovara. Njihovi brodovi su dolazili samo do Roterdama i Izmira. Odatle do Bgd bi bilo bi prilicno troskova koji ulaze u osnovicu za carinu i pdv.
Mislim da bi taj brod registrovan u Bgd izasao na 15-20.000 eur.

deda:

--- Citat: srsa  22, 10, 2011, 12:12:55 posle podne ---Зоки, дај да ми тог Станка одма изједемо, а после ћемо да видимо за Арсу.  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

--- Kraj citata ---

Ce vas udari holesterol od toliki Stankovi , bre!!! :yahoo:

Arsa:

--- Citat: Misha D  22, 10, 2011, 12:28:28 posle podne ---Kada sam se ja raspitivao pre 3 god kod Sevenstar firme, osim velicine, bila mi je bitna luka istovara. Njihovi brodovi su dolazili samo do Roterdama i Izmira. Odatle do Bgd bi bilo bi prilicno troskova koji ulaze u osnovicu za carinu i pdv.
Mislim da bi taj brod registrovan u Bgd izasao na 15-20.000 eur.

--- Kraj citata ---

:sorry: To me i plaši. To je ona priča, u Solunu dva somuna, do Soluna tri somuna.

Ja toliko para ne nameravam da uložim. Znači, verovatno ću morati da se tragam za drugim, evropskim ili domaćim rešenjem. Ipak ovo svima može da koristi. Ja se oštrim, Stanko će tek da se rodi, rešenje tražimo zajedno. Ko zna... Zare igra.  :lol:  :drinks:

Zoran Marinković:
 :good:

--- Citat: deda  22, 10, 2011, 12:29:59 posle podne ---Ce vas udari holesterol od toliki Stankovi , bre!!! :yahoo:

--- Kraj citata ---

Pa od nečega mora da se lipše :suicide:, bolje i tako nego da nas zgazi kamion..... :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju