E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (62/78) > >>

mossi:
Arso to žuljati do nule - je robija, na bilo koji način.

Znači ako uzimaš HEMPEL antialgin onda moraš uzeti njihov IZOLATOR, mislim da nije to uvek klasičan prajmer.
Ali priprema je i dalje JAKO ozbiljna.

- Pregleda se da nema ljuspanja.
- Matira se podloga tj ošmirgla do zdravog
- Opere, pa odmasti !!!!!!!!
- Nanese prajmer/izolator
- Nanese antialgin.
- SVE PO UPUTSVTVU BEZ INPROVIZACIJE

ANTIALGIN mora biti ispravan!!!!
Ne sme biti smrznut!
Razne akcije domaćih trgovaca ... u PROLEĆE!    sha
Akcija je na jesen da se proda ono što je višak, ali u sezoni...  tamburanje m5

To je sve apotekarsko/hiruški posao!
Mora biti čisto i pedantno.
Svaka greška je skupa.

Meki antialgin ne preporučujem, jer se on "opere", kako vodom tako i krpom! BUKVALNO
Pošto imaš plastiku, odaberi neki od tih HARD / RACE / TEFLON varijanti.
Kvalitetan i trajan antialgin, opereš ga lagano svakih 20-tak dana negde na pesku!  thumbup 6589 ok
A traje duže od bilog kog mekanog.

114

BEGEJ:

--- Citat: zoki novus  30, 03, 2012, 10:23:05 pre podne ---Asto ti to uopste i skidas kad dobro drzi?
Predji smirglom i nanesi sledeci sloj antialgina i to je to...

--- Kraj citata ---

Kao prvo cestitam na ladji i da te lepo sluzi upravo kako i zamisljas. Procitah ovu interesantnu temu od prve do zadnje strane i nije mi samo jasno jedno:  Ko je tebi dao predlog da ti skidas taj anti algin?  Na boju koja se je tako dobro uhvatila kao sto se vidi iz prilozenog (tvog fizikalisanja) stavlja se isti ako imas podatak, ili medju premaz, pa ponovo dva sloja nekog kvalitetnijeg moze i Hempel. Drugo dali ti je taj "pametnjakovic"  tamburanje rekao da ti niko nemoze garantovati da ce posle skidanja postojecih premaza neki novi bolje uhvatiti nego taj dosadasnji? To je veciti rizik i dilema i vestiji strucnjaci nikada ne skidaju boji koja se je dobro uhvatila za podlogu. Ako je osmoza u pitanju onda je to nesto drugo i onda ovo sto sam rekao ne vazi. hi 114

barbanesa:
A ja mislio da je Laza unikat.. ha ha stri

Arsa:

--- Citat: barbanesa  30, 03, 2012, 23:55:24 posle podne ---A ja mislio da je Laza unikat.. ha ha stri

--- Kraj citata ---

Moram da priznam...

Pao sam pod Lazin uticaj.  6589

A unikat si ti.  hahaha

LSI:

--- Citat: Arsa  30, 03, 2012, 23:58:44 posle podne ---
--- Citat: barbanesa  30, 03, 2012, 23:55:24 posle podne ---A ja mislio da je Laza unikat.. ha ha stri

--- Kraj citata ---

Moram da priznam...

Pao sam pod Lazin uticaj.  6589

A unikat si ti.  hahaha

--- Kraj citata ---

E, neka i njemu neko kaže kako stvari stoje!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju