E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (63/78) > >>

Slovenac:
zdravo arso ,pratim kako napredujes samo napred u nove radne pobede.arso sta su naperi

Kapetan:
Evo sve ce ti biti jasno oko napera

http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,8335.0.html

problem je sto se ne vide kada je voda malo vislja !

Arsa:
Nekoliko dana nisam radio ništa oko broda. Zato sam juče počeo sa pripremama za nautičku sezonu 2020. god.  roll4

Crvena farba mi i dalje zadaje najviše problema. Mekana je i brzo napuni šmirglu.

Moj glavni konsultant, Zoran je presekao sva moja razmišljanja i savetovao da se oljušti sve do želkota.

Zašto-zato.  ajstajn

Na poslednjoj slici je proba čišćenja dna broda. Prijatno sam iznenađen pošto je sloj farbe tu najtanji.

zoke:
Arso uzmi sredstvo za skidanje farbe ,premazes sacekas malo i spahtlom se skida kao kajmak,kakva smirgla, zelkot ne nagriza ,tako je poljin brod  oljusten sad pa sad ,e onda laganica sa slajfericom samo da popravis ako si slucajno negdje preskocio  to sredstvo nije skupo

Arsa:
Odmah da kažem. Kružna vibraciona šlajferica sa rupama na šmirgli i boksom za prašinu je spas.   kgk

Koristim zaštitnu masku ali 90 % prašine ide u boks odakle je lako ubacim u kesu pa u đubre. Ne dišem otrove a i okolina je čistija.

Tako ja danas počnem sa radom a onda mi iz HDM,  hi ,jave da je stiglo nešto!!!  f85

A stiglo je ovako upakovano. clap

LJudi iz HDM, a su više nego korektni. Preporučujem ih svakome ko posluje sa delovima za automobile.

Danas je bio majstor Sloba. Pogledao, pregledao pristigle delove i kaže  ok

Posle nedelje počinjemo sa sklapanjem motora. Nigde ne žurimo. Treba nabaviti još par sitnica, ali to nije problem.

Možda... He, he... 56568  114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju