E, ovako treba... > Plovila
od virtuelne do stvarne lađe
budens72:
Sve čestitke Arso, u zdravlju plovio 114 114 114
srsa:
Е па Арсо свака част. Бродић је прелеп и сигурно вреди свог твог малтретирања, овде детаљно објашњеног. kgk kgk 114 114
LSI:
E, pa ako neko nije znao do sada kako se muče ljudi, onda samo treba da pogleda ovo Arsino pisanje...
Pa, dobro, Arso, zar je stvarno tako teško napisati malo podataka o samoj ladji?
Jeste, vidimo mi da to izgleda prelepo, da je od plastike, sa lepim i funkcionalnim enterijerom (čak i TV u paketu) ali zar je tako teško napisati koliko je beba imala santimetara i koliko kila po rodjenju? Sa kakvim motorom je vožena ranije? Šta je još od dodatne opreme došlo sa ladjom...?
Možemo li bar okvirnu cenu da dobijemo? Da li je bilo probijanja cifara koje su pominjane na početku priče (ako i jeste, za ovakvu ladju to nije ni čudo ni šteta)?
Ja očekujem da na kraju dobijemo sumarno iskazane troškove putovanja, transakcije, a boga mi i ovih pratećih mitničarskih troškova. Tek tada ćemo sve znati.
A ovako, da mi sabiramo stavku po stavku - ne ide, Arso. Stao mozak i samo se pred očima vrte slike ladje...
Kapetan:
Arso CESTITKE !
I tebi i Mosi !
Sto se tice problema koje imas na carini ja mogu samo da primetim da se nisi spremao pre puta :)
Nadam se da si za speditera izabrao Transped koji celokupnu uslugu naplacuje 50 evra ... Mada mi ne ide u glavu da fizicko lice placa spediciju
Nadam se da si za transport prijavio transport na relaciji Szeged - Subotica sa Subotickim prevoznikom a ne Amsterdam -Beograd , bez obzira na mesto potpisivanja ugovora...
Nadam se da si napravio dva ugovora jedan na punu cenu a drugi za carinike 56568
sad plati to sto imas i zaboravi na taj propust , stezi carinike ko zmija zabu da se sto pre sve to zavrsi, kazi da neces da ga registrujes i izbecices svu tu zezanciju oko pregleda pa kad ga ocarinis pravac pancevo da ti bas ne crtam :S
Lepo ti kaze nesa Kelebija, Kolut...
Ima tu jos caka, ajde ko sledeci krene da napravimo plan i uradimo sve po propisima....
A na prolece da vidimo tu ladju na Dunavu kako i dolikuje !
Labud 1258:
Uradio si ono o čemu mnogi maštaju i samo pričaju, kapa dole. Bravo
Ali nama treba puno informacija, pusti Lunu ...
A lađa je ko šećer !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju