E, ovako treba... > Plovila

od virtuelne do stvarne lađe

<< < (27/78) > >>

Arsa:
Kada je brod utovaren i kada završismo svu papirologiju, svratimo na ručak u marinu gde su ovi labudovi. Da li zbog obavljenog posla, ili što je stvarno tako ovde sam pokušao da pojedem najukusnije spremljena svinjska rebarca sa slatkim prelivom od meda, paradajza i ko zna kakvih začina...

Toga je bilo toliko da nismo mogli da pojedemo.

Slika sve govori.

ПЕЦОВ:
svaka cast,cestitam.neka te lepo sluzi  dun

Arsa:
Na kraju, Moša i ja dođosmo i na carinu i sada čekamo da se sve završi.

Moša će najverovatnije sredinom meseca ponovo na put sa mojim poznanikom koji,  namerava da kupi sličan brod.

Neka im je sa srećom!  cheers

IKA:
jel i povratak bio tako uzbudljiv ili si se umorio od postavljanja slika clap

Arsa:

--- Citat: IKA  02, 02, 2012, 00:36:28 pre podne ---jel i povratak bio tako uzbudljiv ili si se umorio od postavljanja slika clap

--- Kraj citata ---

Povratak je bio malte ne, u cugu sa par kratkih i jednim dužim prekidom od par sati.  Osim što su mi Mađari na špediciji uzeli 140 e za mito i korupciju, što smo se smrzli na granici čekajući 4 sata da sve završimo, što smo promašili put za zrenjanin jer je Mrka skroz zahebo auto put, što smo posle kod Moše imali goste sa foto-aparatima, kamerama, mikrofonima i sl. Ništa se drugo interesantno nije desilo. Stigao sam kući oko 03,30 ni sam ne znam kako. Nemam pojima šta sam pričao sa Nikolom, mojim prijateljem koji me je vozio za Beograd.

Uzgred, Nikola je sledeći kandidat za putešestvije.

A da sam se umorio od postavljanja slika jesam. Jedan je Luna.  cheers

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju