Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
halo bing kako brat?
tule:
O tome kako funkcionise pravna drzava kada su pojedine kradje u pitanju!
Dana 06. oktobra og. bio sam na sudu, u svojstvu ostecenog. U leto 2000. god mi je ukraden autoradio. Pre 11 i
slovima jedanaest godina. Rociste je odlozeno zbog ne dolaska advokata optuzenog. Pitam sudiju, kakav je uopste
smisao sudjenja tj. onog dela koji se odnosi na moj autoradio. Kaze, takva dela po KZ ne zastarevaju 20 godina.
Priznajem, bio sam u dilemi, da li sacekati do 2020. Leta Gospodnjeg i dobiti moralnu satisfakciju ili …. Ne, ipak
sam dao izjavu u zapisnik da ja odustajem od bilo kakvog potrazivanja. Zao mi je, znam da je pravda ponekad spora
ali ja zaista ne smatram da bih 20 godina trebao da ucestvujem u tako necemu. Tim pre, zato sto nisam sasvim siguran
ni da bi izrecena kazna, u ovom slucaju, imala bilo kakav smisao za delo ucinjeno pre dve decenije.
andrijapajic:
Haha, ma najbolja bi fora bila da na kraju tebe kazne za nepojavljivanje ili tako nesto :)
A ja planiram da za sledecu sezonu ulozim jedno 200-300 evrica u tehniku neku, kamerice, snimac, wireless, neki javljac, taman ce to verovatno da s epodeli na nas nekoliko koji smo okolo, a sve nam je na 5 minuta od kuce, samo da ne postane previse zanimljivo...
Kapetan:
--- Citat: zoki novus 16, 10, 2011, 21:16:13 posle podne ---a sto se tvoje marine tice kapetane deset puta sam usao i izasao a da nikog nisam video! danas sam ti cak odneo i akumulator sa camca i da ti nisam javio telefonom ko bi ti ga nadoknadio?
--- Kraj citata ---
imamo kamere svugde...i jako brzo se nadje ko i sta , plus je zeljko pandur pa niko ne svraca kod nas da krade...
broker975fx:
--- Citat: mossi 16, 10, 2011, 19:36:40 posle podne ---Ova kamera ima samookidač i snima sve što mrda, danju i noću.
Košta u USA Cabelas na akciji 69 dolara.
http://www.cabelas.com/product/Hunting/Scouting-Feeders/Trail-Cameras-Accessories%7C/pc/104791680/c/104767380/sc/103867380/Wildgame-Innovations-W3X-Trail-Camera/1206044.uts?destination=%2Fcatalog%2Fbrowse%2Fhunting-scouting-feeders-trail-cameras-accessories%2F_%2FN-1100176%2FNo-48%3FWTz_l%3DSBC%253BMMcat104791680%26WTz_st%3DGuidedNav%26WTz_stype%3DGNP&WTz_l=SBC%3BMMcat104791680%3Bcat103867380
Svaki majstor u Srbiji može da je poveže sa GSM javljačem.
Samim tim imate i sliku, jel jak jel su dvojica, mačka, ptica...
Za početak možete nazvati ili podesiti GSM javljač da javi i čuvaru marine sa porukom VEZ xxx ima alarm, idi proveri!
Posle pogledate slike. :)
A posle po izboru: :aikido: ili :police:
:drinks:
--- Kraj citata ---
Ma ne bi imao mira sa tim - na brodu stalno nešto mrda
Kapetan:
--- Citat: broker975fx 17, 10, 2011, 08:52:30 pre podne ---Ma ne bi imao mira sa tim - na brodu stalno nešto mrda
--- Kraj citata ---
i meni se cini da bi bilo vise problema nego koristi ... doduse zavisi od sistema
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju