Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
halo bing kako brat?
Kapetan:
svi smo tome izlozeni neki manje neki vise .. tu pomoci nema , a ni drzave da nas zastiti ..
srsa meni su obili autio razvalili onaj deo oko kasetofona, ja pozvao policiju i nisu hteli da dodju, na kraju sam otisao do njih i naterao ih da sidju i uzmu otiske koji su bii jasno vidljivi .... nikad se vise nisu javili ...
srsa:
На жалост друже мој, већ дуже времена се не излази на лице места и не врши увиђај за обијање аутомобила и крађе радиоапаратах. Узме се кривична пријава на записник од оштећеног, проследи тужилаштву и то је то. Наравно, остаје примерак у полицији. Уколико се извршилац ухвати и пронађу предмети кривичног дела, предмет се активира и даље иде по службеној дужности.
У твом случају Капетане, ако су заиста нађени квалитетни отисци(а претпостављам да си и ти као корисник возила сигурно давао отиске ради изолације) гарантовано су прегледани кроз евиденције. Обзиром да ти се више нису јављали, вероватно пронађени отисци нису идентификовани у евиденцијама, што не значи да, уколико се тај извршилац ухвати или идентификује приликом извршења неког другог кривичног дела, неће покушати да реше и твој случај. Међутим веома је тешко доћи до тог касетофона, обзиром на проток времеа, и чињеницу да то углавном раде наркомани, који га после продају за 20-ак евра на бувљаку или отпадима. После протока времена они се заиста не сећају ни догађаја ни коме су и шта продали.
zoki novus:
--- Citat: Kapetan 16, 10, 2011, 10:36:57 pre podne ---
--- Citat: broker975fx 16, 10, 2011, 09:38:51 pre podne ---Pa šta rade bre ti vaši čuvari, vi barem imate i kamere i kapiju?. Sada bi marina trebalo da ti nadoknadi štetu ili taj čuvar. Prokleti lopovi - treba neku struju ugraditi ili nešto slično u lađu. :skull:
--- Kraj citata ---
nemam ja neki utisak da sluzba tamo moze ikoga da zastiti ...
--- Kraj citata ---
ja i dalje mislim da je nasa marina najsigurnija u beogradu!
a sto se cuvara tice ipak su uhvatili lopova cak se i hrvali sa njim!
na marini ima mnogo propusta i nedostataka ali cuvarska sluzba je korektna!
a sto se tvoje marine tice kapetane deset puta sam usao i izasao a da nikog nisam video! danas sam ti cak odneo i akumulator sa camca i da ti nisam javio telefonom ko bi ti ga nadoknadio?
Zoran:
Srso rec je o nasoj marini.
srsa:
Ма видим. Био сам данас тамо. :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju