Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Remorker Orkan - malo smo se ponovili

<< < (11/27) > >>

Kapetan:
he he he logovao ti se stari brod  :pleasantry:

srsa:
Добро размисли да ли да му се јавиш или јок.  :diablo:  :diablo:  :diablo:

lotlorijen:
:P i kakvi ste.....cccc....nisam ja stari brod ...vec buduci novi komsija vas na vodi koju volim od malih nogu... a jos malo mi fali da sakupim parice za brodic :)))))))

broker975fx:
Sve u svemu dođe zima i sada bi bilo dobro završiti započeto a i eventualno ponešto izmeniti. Činjenica je da je ovaj brodić radni i da je većina stvari na njemu tako i napravljeno međutim to donekle stvara probleme u konforu, pošto se uglavnom na to nije razmišljalo, npr pecanje je moguće ali škatljivo, iskorišćenost zadnje kabine je nikakva, motor ima zasebnu kabinu i sl. Probao bih pažljivo te nedostatke da ispravim a da ne uništim osnovni koncept. Postoji varijanta produženja kormilarnice (ove visoke kabine) preko motornog odeljenja i to tako što bi se onda ulazilo u motor iz salona. Ovim bi bilo moguće dobiti više mesta u salonu a i povezala bi se prednja kabina sa krmenom. Crtajući i gledajući druge penzionisane TUG-ove sam skapirao da ako se ovo radi mora da se modifikuje i krmena kabina (zadnja dva okrugla prozora) i to tako što je treba eleminisati. Teško je objasniti eli evo nekih  laičkih skica ideja mi je da malo razmislim i preračunam šta i kako

moma-stosic222:
*

Gos-in broker975fx 114

Opredelili ste se za stari tip ladje i to vam je za pohvalu. Jer te ladje nemaju mnogo korisnog prostora, ali zato imaju dusu ok ! I naravno, kako sledi, renoviracete je prema svojim potrebama i to je u redu ! thumbup Gledam ove sheme i ideje kako razmisljate da joj bude finalni izgled !? I samo sam hteo da vas podsetim da ne zaboravite na terasni deo, na kome se u praksi najvise provodi vreme. Bilo da ste sami, ili sa drustvom. Dugo je leto  yg!

Pozdrav i samo napred ! clap

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju