Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Remorker Orkan - malo smo se ponovili
broker975fx:
U ovaj brod sam se zaljubio prvi put kada sam ga video - od tad razmišljam kako da do njega dođem, kada se čovek spremi na žrtvu i nešto puno želi a kockice se nameste stvorile su se mogućnosti da se u ovo uleti. Svoj radni vek proveo je u Mostogradnji na vuči barži i kranova pod imenom Srebrenica. Na brodu se i dalje nalaze bakarne pločice sa podacima Mostogradnje. Tokom svog radnog veka imamo je tešku havariju kada ga je udario šlep i počupao mu celo nagrađe. Pre desetak godina je skinut sa Jugoregistra a ime mu je obrisano iz političkih razloga. Radno ime za sada je Orkan. Dužina 13 sa nešto širina 2.90, gaz 1.20m. Kobilica od početka do kraja, Tera ga Torpedo četiri cilindra sa nekih 70-tak KS. Kopča je priča za sebe - mehanička teretna velika koliko i moj stari motor. U pramcu je jedna kabina, stepenicama se penje u kormilarnicu gde je kuhinja. Napolju je sa jedne strane WC a sa druge strane mašinsko odeljenje. Na krmi se nalazi još jedna kabina. Eneterijer je uglavnom spartanski kako dolikuje radnom brodu. Lim je svuda 0.5 i 0.4mm. Ima da se radi i to će mi biti zadovoljstvo.
broker975fx:
--- Citat: Dule 15, 10, 2011, 12:03:13 posle podne ---E to je pravi brod :)
Ja se nikada ne pridruzujem cestitkama ali... za ovo stvarno moram da cestitam.
Gde ga samo iskopa? :good:
--- Kraj citata ---
Hvala Dule,
stajao je pored Stenke ispod novog mosta. Slučajno sam ga video inače tu ne zalazim. Gledao sam ovih par meseci i druge slične brodove ali na ovom je započeta transformacija u rekreativno plovilo ali mu je zadržan motor, motorno odeljenje i deo alata za tegljenje.
Vlada 69:
Bravo Brokeru ! Čestitam od srca. :drinks:
Misliš li da ga koristiš isključivo u rekreativne svrhe ili da i poneku šljaku s njim odradiš ? Hoćeš li mu nešto raditi i šta ?
HOGAR:
Ajde ponovo,od sveg srca cestitam :good:, pogledaj Konradshipyard classis 50,kosta sacuvaj boze,ali pokradi im resenja,to je danas fora,remorker-luks jahta :preved:
ПЕЦОВ:
opa. nikada neces odrasti mali veseljace :slow_en:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju