Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Remorker Orkan - malo smo se ponovili

<< < (25/27) > >>

zankiki:
Kad ovako napišeš izgleda lako, ali samo mi koji smo se tu i tamo uhvatili u koštac sa bilo kakvim izmenama znamo koliki je to posao.
Odlično odraženo, i baš si lepo mesto dobio nazad na terasi. I onaj suncobran je lepo legao, možda to "prelazno" rešenje postane i trajno.

Reci mi samo molim te, šta su to WPC daske? Plastične? Kako se montiraju? Daj malo info oko njih, dimenzija, cena, način montaže...

broker975fx:

--- Citat: zankiki  10, 07, 2014, 16:22:51 posle podne ---Kad ovako napišeš izgleda lako, ali samo mi koji smo se tu i tamo uhvatili u koštac sa bilo kakvim izmenama znamo koliki je to posao.
Odlično odraženo, i baš si lepo mesto dobio nazad na terasi. I onaj suncobran je lepo legao, možda to "prelazno" rešenje postane i trajno.

Reci mi samo molim te, šta su to WPC daske? Plastične? Kako se montiraju? Daj malo info oko njih, dimenzija, cena, način montaže...

--- Kraj citata ---

To je kompozit drveta i plastike u određenom procentu, navodno na taj način se kombinuje najbolje od ta dva materijala,pod nogom je kao drvo, ali nema čvorova, svaka daska je ista, nema krivljenja i uvijanja, nema održavanja sem klasičnog pranja, trške fleke se skidaju šmirglanjam. Sada ih masovno koriste za terase restorana,kafiće. Postavljaju se na podkonstrukciju a povezuju se plastičnim ili metalnim klipsama koje su ujedno i distancer, svaka daska ima žljeb u koji klipsa staje tako da se ne vide šrafovi.
http://www.frischeis.rs/drvene-terase/podnice-kompozitnih-materijala/

poljo:
Koliko je novaca kvadrat ?

broker975fx:

--- Citat: poljo  10, 07, 2014, 21:21:42 posle podne ---Koliko je novaca kvadrat ?

--- Kraj citata ---

Ne znam tačno pošto sam kupovao na po dasku, daska 240*14 dođe oko 1300 RSD, mislim da je kvadrat oko 4000 RSD kod ovih što prodaju na kvadrat

DIDAPATAK:

..Brokeru, tvoj prelijepi brod   llll mi testira savjest ...postaću zavidan  stri
.. grandpa

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju