E, ovako treba... > Johnson & Evinrude

Johnson 6ks 2T 1986 god

<< < (2/4) > >>

srsa:
Ако је заиста лепо очуван, добио си одличан мотор који ће те верно служити и никад те неће изневерити. Имао сам таквог исто годиште и био је феноменалан. За сваку препоруку. А та потрошња од 2-3 литра на сат рада, немој да те брине.  На рачун те "велике" потрошње добио си као што рекох врло поуздан мотор. 

IKA:

--- Citat: Darkobp  07, 10, 2011, 16:11:45 posle podne ---A nekad sam imao i ovog pored  :sarcastic:

--- Kraj citata ---

E da je pitanje bilo dal može da se glisira sa 6 konja sad bi imao taj a onaj drugi nebi.
Dakle kriv je Mossi , zbog pogrešnog pitanja :tenk:

Darkobp:

--- Citat: Darkobp  07, 10, 2011, 16:11:45 posle podne ---ja sam imao maltene identicnog takvog samo 2 god mladjeg i "pod drugim imenom"

--- Kraj citata ---

Cim je kupljen Mercury stari Evinrude je prodat jer sam samo na razlici u potrosnji na tih 80-90 radnih sati po sezoni stedeo  200e

dankan:

--- Citat: srsa  07, 10, 2011, 19:08:09 posle podne ---Ако је заиста лепо очуван, добио си одличан мотор који ће те верно служити и никад те неће изневерити. Имао сам таквог исто годиште и био је феноменалан. За сваку препоруку. А та потрошња од 2-3 литра на сат рада, немој да те брине.  На рачун те "велике" потрошње добио си као што рекох врло поуздан мотор.

--- Kraj citata ---
Da to je taj sa slike, danas sam ga malo poterao Savom, gura pasaru 9km/h sto je meni sasvim dovoljno i trosio je oko 2 L na sat. Zadovoljan sam! :)))

dankan:

--- Citat: dankan  08, 10, 2011, 23:51:43 posle podne ---
--- Citat: srsa  07, 10, 2011, 19:08:09 posle podne ---Ако је заиста лепо очуван, добио си одличан мотор који ће те верно служити и никад те неће изневерити. Имао сам таквог исто годиште и био је феноменалан. За сваку препоруку. А та потрошња од 2-3 литра на сат рада, немој да те брине.  На рачун те "велике" потрошње добио си као што рекох врло поуздан мотор.

--- Kraj citata ---
Da to je taj sa slike, danas sam ga malo poterao Savom, gura pasaru 9km/h sto je meni sasvim dovoljno i trosio je oko 2 L na sat. Zadovoljan sam! :)))

--- Kraj citata ---
Gde da nadjem komande za njega?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju