E, ovako treba... > Johnson & Evinrude
Johnson 6ks 2T 1986 god
dankan:
Pozdrav, dobio sam ovaj motor. Odlicno ocuvan, lepo ide na pasari, pali ko mina, jedino sto ne znam sta me ocekuje u buducnosti, kvarovi, potrosnja.
Da li mi neko moze poslati ustiske o ovom motoru?
Takodje me interesuje ako neko ima user manual da mi poslaje?
HVala,
STG:
--- Citat: dankan 07, 10, 2011, 10:13:04 pre podne ---Pozdrav, dobio sam ovaj motor. Odlicno ocuvan, lepo ide na pasari, pali ko mina, jedino sto ne znam sta me ocekuje u buducnosti, kvarovi, potrosnja.
Da li mi neko moze poslati ustiske o ovom motoru?
Takodje me interesuje ako neko ima user manual da mi poslaje?
HVala,
--- Kraj citata ---
Sam ces videti sta te ocekuje u buducnosti.Oko potrosnje mozes sam da testiras.
Drugar ga je imao i bio je zadivoljan.Jednom mu je crkla elektronika,nista strasno,nekih 60ak E...
E sad,cemu taj user manual? :)
Zoran Marinković:
:good:
Dankane, ako je tvoj Johni sličan po konstrukciji ovom koji ja imam, "user manual" bi otprilike mogao da se prevede kao u onom vicu
"...Mujo, 'rani svinje i ništa ne diraj..." ili sipaj gorivo i ne čačkaj puno...možeš mu zameniti ulje u čizmi i svećice....i to je to...pod uslovom da već
neko nije bio "majstor... :suicide: "
A što se tiče potrošnje....pa nek' ti tako troši narednih desetak godina.... :dance1: :dance1:ako nisi profi ribar i da peglaš 5 - 10 sati dnevno...
dankan:
da, dobar zakljucak (sipaj gorivo i teraj... ;)), postavicu slike pa ces videti kako izgleda i da li je kao tvoj.
Darkobp:
ja sam imao maltene identicnog takvog samo 2 god mladjeg i "pod drugim imenom"
I sa motorom sam bio zadovoljan,samo je jednom bila crkla jedna bobina pa je "malo"teze palio i dosta kasljucao,drugih problema nije bilo
Dosta grub motor al zato nepoderiv :good:
Najveca zamerka mu je bila potrosnja od 3l /sat i sto je stalno iza sebe ostavljao dim i taj cuveni miris dvotaktola
A nekad sam imao i ovog pored :sarcastic:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju