E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Tiger shark - Izolacija kabine

<< < (7/14) > >>

maverick:
taj produzeni dio je vise estetske prirode ali po njemu se lijepi protuklizna traka za svaki slucaj, izolaciju nisam uopce rijesio jer webasto grije ...na zadnjoj slici se vidi nosac ispod komande....i ona kutija s nekim kristalima za skupljanje vlage tako da jos nekoliko pecanja necu ni raditi izolaciju pa cu se onda odluciti sto i kako

maverick:
postavio prekidace

master prekidac

plastificirao dasku i postavio postolje za akumulator

postavio i akumulator

maverick:
napravio i zaplastificirao kutiju gdje sam sakrijo sve spojeve struje i puz volana

postavio sam i ono crveno i zeleno svjetlo ..za svaki slucaj

maverick:
napravio krevete..obsio ih platnom

iskrojio tepison, i odradio registraciju, upis motora i bili spremni za prvu voznju....s motorom selva 30 ks postigao sam na dravi 47 km/h a s dvojicom odlicnih 46...od nekoliko isprobanih elisa 13 picha je nekako najbolje legla ukljucujuci brzinu i  ekonomicnost

maverick:
camac je stalno na prikolici i sluzi za odlaske vikendom na dunav....ovih dana stize i nova prikolica, ova na koj je slikan je od kolege....naljepse je u svemu sto sam otisao prvi vikend na vodu...odspavao u njemu , nauzivao se mira i tisine....naspavao se kao prije deset godina  :yahoo: smudj nije radio bas svjetski ali sasvim dovoljno da uprljam tepison s mirisom ribe

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju