E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Tiger shark - Izolacija kabine
maverick:
ne razumijem zasto uopce i citas temu...savjeta ima sto ali ako procitas vidjeces da su svi razliciti...pluta ima neki plus i minus, isto tako tepison , kod mene vecinom rade plasticne kabine sa tepisonima, ali imaju nekakav rok trajanja, usmrde se prije ili kasnije, na zavrsetcima kod vrata i poklopca se uvijek odljepjuje pa me zanimaju te sitnice...ne vidim nista lose u tome da sto puta pitam prije nego sto krivo uradim jer ne mislim to raditi svake godine
mossi:
Zoki ti se očigledno baviš enterijerom, ali za nas amatere u samogradnji ima milion nepoznanica, sumnji i nevera. Znam po sebi...
Neke stvari uradim sam pa se pokajem, neke uradi majstor, pa kažem sebi da sam budala kad sam budali dao da mi nešto petlja. :diablo:
Maverick, plastika je toplija od metala ali i dalje ima kondenz.
Ja nemam pojma kako ugrejati kabinu na -5C spolja i Dunava na +2C.
Zato i pametno ćutim. :lula: :lol:
Ideja sa plutom mi se čini jako dobra.
Prilagodjava se površini, lako se lepi i seče. Lagana.
Mogućnost više slojeva i povećavanje koeficijenta izolovanosti. :good:
:drinks:
maverick:
ili pluto ili taj tepison, danas sam obisao cijeli grad i nigdje nisam nasao pluto :scare: a grijanje ce ici s malim webastom, nema druge
Darkobp:
Plutu potrazi na gradjevinskim stovaristima,prodavnicanma...gde prodaju stolariju,keramiku i ostale sanitarije....
Bar kod nas ja je nalazim na takvim mestima :good:
IKA:
maverik , pogledaj ovaj link i razmisli.
http://www.dekozid.co.rs/srpski/katalog.htm?gclid=CMb50oSH0KsCFeR-mAodegKVTA
Znam da vlada mišljenje da deko zid nije za čamce, ali obzirom da sam ga ugrađivao , na zahtev naručioca i u kupatilo gde su pločice bile do visine od 2m a iznad toga sam postavio deko zid, interesovao sam se kako se ponaša u prostoru sa više vlage,i gazda mi je potvrdio da već treću godinu stoji kao i prvog dana.Dekozid jeste osetljiv na vodu ali na povećanu vlagu nije, tako da mislim da bi u čamcu uradio dobar posao u delu kabine gde neće dolaziti u dodir sa vodom.O termoizolacionim svojstvima dekozida imam samo reči hvale.
Na kraju krajeva sam eksperiment te nebi koštao mnogo, a saznao bi sigurno dal je dobro ili ne.
Ja bih probao, ti kako hoćeš.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju