Autor Tema: (ne)Prijatno iznenadjenje na EKO PARADAJZU  (Pročitano 3633 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sloba72

• Veliki rečni berberin
  • www.mojaladja.com
(ne)Prijatno iznenadjenje na EKO PARADAJZU
« poslato: 16, 10, 2011, 00:55:15 pre podne »
Juce sam obisao spic ostrva i malo je reci da sam se odusevio kada sam video sta sve moze da se napravi sa malo volje i verovatno malo para. Afmiteatar, plaza, mesto za kotlic i rostilj, stolovi i klupice, trim staza, teren za mali fudbal- naravno pescani........... gledam i ne verujem, fenomenalno, a onda setajuci naidjem na IZBETONIRANU sojenicu, koju pritom nikada do sada nisam video sa vode i sokiram se, pa ne ide brate, kao ni ona glupost sa BLICOM. Ne znam, mozda gresim, ali stvarno ostrvce moze da bude pravi PARADISE samo kada ne bi bilo ljudi koji bi da od njega naprave svoj licni PARADAJZ i pri tom upropaste (useru) stvari.

Van mreže zorter

• Drekavac sa Srednjih voda
  • Pol: Muškarac
Odg: (ne)Prijatno iznenadjenje na EKO PARADAJZU
« Odgovor #1 poslato: 16, 10, 2011, 07:14:43 pre podne »
Slobo, to je kucica za cuvare plaze u zimskom periodu... :taunt:

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #2 poslato: 16, 10, 2011, 21:08:03 posle podne »
a bre slobo pa vidis da o tome pricamo vec danima, ako mislis na one betonske stubove u PVC cevima oni su tu vec 3-4 godine

Van mreže marke

• Kapitalac Dunavski
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #3 poslato: 16, 10, 2011, 22:36:43 posle podne »
Kapetane nisu ti stubovi, blizu spica ade postoji betonska sojenica dosad se nije videla s vode zbog rastinja.
Marke

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #4 poslato: 16, 10, 2011, 23:04:23 posle podne »
aaa moja greska ... za nju ne znam ...

Van mreže sloba72

• Veliki rečni berberin
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #5 poslato: 17, 10, 2011, 09:45:17 pre podne »
Kap, zar starno mislis da bih izmislio tako nesto, pa ja sam samo izneo svoja zapazanja, kako odusevljenje tako i zgrazavanje nad necijom malogradjanstinom, pohlepom i osionoscu. Sva moja razmisljanja koja na kraju krajeva delim sa vama su iskrena i bez zadnjih namera, jer ja sam nov u svetu nautike i veruj mi da nemam pojma niti ciji je BLIC, niti ko zida sojenicu, niti ko stoji iza Eko pokreta(kojima skidam kapu za prelepi spic na ostrvu) i pravo da ti kazem i ne zanima me. Jedino sto zaista ne bih voleo, to je da vec naredne sezone pokusam da provedem dan na ostrvu i uzivam sa porodicom ili prijateljima a  da mi to bude uskraceno tako sto su se izidale sojenice ili se neko "setio" pa ogradio . Kao sto sam ti rekao nov sam i verovatno mi treba vremena da se naviknem i prihvatim takvo stanje ili sto bi narod rekao "da legnem na rudu". I samo jos ovo, zaista je prilicno komforno kada na 10-ak minuta od nase govnare odes na Paradajz i imas utisak kao da si otisao ko zna gde, zar ne ?   

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
« Odgovor #6 poslato: 17, 10, 2011, 10:20:45 pre podne »
ma ne kazem bre da si izmislio nego bas suprotno potvrdujem to sto kazes, samo nisam znao za tu kucicu ...
zato sam u jednoj od predhodnih tema i napisao da cemo za 10 15 godina da idemo 15 20 km od marine da bi nasli malu oazu prirode , pretvoricemo se u Savu... recimo visnjica skoro do znaka ne mozes da pristanes pancevacka srana oko bele stene je skroz zauzeta cim pristani tamo negde :(