Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
POMOĆ PRIJATELJA
stvlada:
Posto sam bio prisutan racunajte od mene 20e
mossi:
Ja pošto nisam bio prisutan.. :lol:
Šetao Badija i slikao leptiriće.
:lula:
10e
Arsa:
Rekli smo da se daje po 10 eura.
Ako ne skupimo dovoljno do 15. oktobra, možemo da odredimo još 5 dana da doda ko koliko može. Ne bi bilo dobro da počnemo da se utrkujemo ko će dati više.
Prihvatljivo mi je da naše bolje polovine (koje su aktivne u radu foruma i na druženjima), mogu da doniraju. U tom smislu i Veca učestvuje sa 10 E. Deca mogu da posmatraju ali nema potrebe da učestvuju. :pioneer:
Spisak sada izgleda ovako:
1. Arsa................................................................................................. 10 E
2. Kapetan ......................................................................................... 10
3. Kacintata ......................................................................................... 10
4. Srsa ................................................................................................ 10
5. NJegoš68......................................................................................... 10
6. Latin ................................................................................................ 10
7. Zoran Marinković ............................................................................. 10
8. Power70 .......................................................................................... 10
9. Deda................................................................................................ (10) ?
10. Sanja ............................................................................................... 10
11. Dule ................................................................................................. 10
12. Taxi .................................................................................................. 10
13. Sajt Mojalađa ................................................................................... 10
14. Hogar ............................................................................................... 10
15. stvlada ............................................................................................. 10
16. mossi ............................................................................................... 10
17. Veca ................................................................................................. 10
Dužan sam izvinjenje Dedi koga sam stavio na spisak misleći da se prijavio. Sada ne vidim njegov post. Ukoliko ga je izbrisao, njegovo pravo.
Deda kakva je tu situacija?
Darkobp:
Od mene imate jednog usatog Stanka za kolac i gajbu hladnog jelena cisto da ima sta da se mezi dok se raspravlja da li tabanasi mogu da glisiraju :good: :taunt:
A posto sam i jedan od zlocinaca koji je sudjelovao u Saletovom kupanju i pred kraj akcije kad se bude znala konacna skupljena cifra gledacu da dobacim koliko mogu ako bude falilo do te zamisljene cifre :good:
Vlada 69:
Naravno i ja 10 eurona
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju