Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

POMOĆ PRIJATELJA

<< < (50/53) > >>

bubamara:
hvala za savete  114 hi

habramgy:
        O da,  setio sam se još nečega. 
  Vlasnici malih brodova sa unutrašnjim motorom !
 Pre sezone i tokom sezone proveravajte vezu elise i osovine.  Napred nema nikad

problema ali vožnja unazad !! nutss

Vadio sam i elise i vlasnici su bili jako zahvalni.  Onda još nisam znao koliko to košta.      Vi sigurno bolje  znate od mene.     
    U slučaju da se ipak desi da izgubite elisu,  postupak obeležavanja je isti kao kod predhodno navedenog.

Pravi nautićar ?    Po meni : poseduje plovni objekat na bilo kojui pogon.  Da sa time plovi i uživa u tome.  Ako je još prijateljski nastrojen onda je prava dasa. thumbup
 114

SALE NB:

--- Citat: habramgy  28, 06, 2012, 17:05:28 posle podne ---     
 Pravi nautićar ?    Po meni : poseduje plovni objekat na bilo kojui pogon.  Da sa time plovi i uživa u tome.  Ako je još prijateljski nastrojen onda je prava dasa. thumbup
 114

--- Kraj citata ---

Ovo je jedna od najboljih definicija nautičara koju sam ja do sada čuo ili pročitao! thumbup 114

Svaka čast! 114

Kapetan:
ajd da pustim oglas...

Sceniranje dna i pronalazenje potopljenih objekata
Cena:
-troskovi dolaska i odlaska min 1000 dinara
-ukoliko se objekat pronadje dobijate GPS koordinatu a ja 50 evrica , ako se ne nadje nikom nista:)

LSI:
Samo da vam objasnim kako je Kapetan ovo zamislio.

Kad ga pozovete, on pozove čoveka koji je u Tikvari izvadio Darkov motor. Onda odu na lice mesta i Kapetan skenira dno, a ronilac pretraži teren.
Na kraju dobijete ovakve lepe slike, a za motor ... zaivisi od dogovora.

Čekaj... izgleda da nisam pažljivo čitao oglas...

Ma, šta ja tu...?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju