Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
POMOĆ PRIJATELJA
SARALIDA II:
pozdrav Darku i njegovoj lepšoj polovini i da se uskoro vidimo :dance:
Kapetan:
--- Citat: sloba72 23, 01, 2012, 09:18:29 pre podne ---Kako je i to sredjeno Kapetane?
--- Kraj citata ---
? pa lepo od motora u vodi preko akcije do motora na camcu zavrsen ceo proces... e sad jedino ako mislis da treba ponoviti test to je vec nesto drugo ... :dance1:
srsa:
Немој поново ако Бога знаш. :nono: :nono: :sorry: :sorry: :sorry:
Darkobp:
Evo je po koja slika kako sam i obećao pošto je to čudo japanske tehnologije je napokon stiglo kući u garažu :beach: :yahoo: :dance1:
Znam da ce ova fotoseansa ličiti na Lunu al' obećavam evo samo danas i neću više :taunt:
A sad imam jedno pitanje za one Elisne račundzije,na njoj je sad elisa 9 1/2 x 8 5/8, nek ubace to malo u onu njihovu matematiku i da vidimo da li je to neka bar približno odgovarajuća elisa ili pod hitno sledi zamena
recimo neki od odprilike parametara:
Težina čamca 600-700kg dužina na vodenoj liniji oko 5-5.2m neka željena brzina 10-12km/h snaga motora 5.9 kw
Zoran Marinković:
:good:
Iz pouzdanih izvora sam saznao da je jedan STANKO vrlo raspoložen da donira svoje organe i da se druži sa nama,
pa sam mu objasnio da bi bilo lepo da sačeka malo lepše vreme kako bi sumirali utiske po predhodnoj temi..... :yahoo: :party:
Ako nemate ništa protiv..... :pleasantry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju