Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
POMOĆ PRIJATELJA
Kapetan:
ucestvovacu u akciji...
ima li vesti ?
Zoran Marinković:
:friends:
Čisto sumnjam da će se motor naći, a i ako se kojim čudom nađe - trebaće paaaara za servis... :suicide:
Treba svakako skupiti lovu ili za popravku ili kupovinu sličnog (niko nije ni rekao ni tražio nov) pa bi trebalo da se otvori račun.
Možda bi bilo dobro direntno na Darkovo ili Saletovo ime ako nemamo neki takav već otvoren.
U ovoj nemiloj situaciji su se obadvojica poneli vrlo fer i dostojanstveno - niti je Darko tražio bilošta, niti je Sale odbijao da plati....
Iskreno i meni je drago da pripadam ovom forumu i nadasve ovakvim forumašima koji iskreno i od srca žele da pomognu makar delimično,
pa čak i oni koji uopšte nisu bili prisutni.... :friends: :friends: :friends:
Barba:
Iako je kolektivna krivica apstraktna kategorija, ovo sto se desilo se ne moze svesti na gresku pojedinca.
To sto motor nije bio vezan nije samo Saletova greska. Nas dvojica se prepucavamo oko teorija, ali naravno da smo spremni da pomognemo koliko mozemo.
IKA:
oni koji su bili na tikvari i uživali u čarima roštilja,pićenca i društvu skupe pola mi ostali drugu polovinu i da te bog vidi.
E sad rasprava može da počne u vidu -- a šta ako skupimo viška para ? dal onda može da se kupi jamaha20 ,il honda 15.... :lula:
Arsa:
--- Citat: odisej 30, 09, 2011, 23:50:41 posle podne ---oni koji su bili na tikvari i uživali u čarima roštilja,pićenca i društvu skupe pola mi ostali drugu polovinu i da te bog vidi.
E sad rasprava može da počne u vidu -- a šta ako skupimo viška para ? dal onda može da se kupi jamaha20 ,il honda 15.... :lula:
--- Kraj citata ---
Ja ne bih tako kažnjavao one koji su iz najbolje namere došli na Tikvaru. U ostalom nisu svi oni naterali Saleta u ovu ludoriju.
Viška para sigurno neće biti. :lol:
Sada što se tiče otvaranja nekog računa, ne znam da li je to zaista potrebno. Stvar je u tome da se Sale i Darko dogovore Šta će se kupiti i za koje pare.
Naše je onda da im svoje donacije dostavimo kako znamo i umemo, kako bi oni to što pre rešili.
Eto im roka do ponedeljka ili utorka ako poslednji pokušaj vađenja motora ne uspe.
Do tada neka se raspitaju šta se i za koje pare može naći, da se izabrano kapariše, pa da što pre pokušamo da to bez mnogo filozofiranja rešimo u što kraćem roku. :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju