Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Vukovarska ada - šta, kako?

<< < (2/5) > >>

mossi:

--- Citat: latin  29, 09, 2011, 15:33:09 posle podne ---Letos kad je ostatak ekipe krenuo uzvodno sa Tikvare nekoliko sati pre mene, planirajući  da me sačekaju na toj adi ,prišao im je čovek obučen u neku službenu majicu i obavestio ih da ne mogu tu ostati ako ne pređu preko u Vukovar i prijave se u kapetaniju. Pošto neki nisu bili ni registrovani i pogotovo što niko nije poneo pasoš, morali su nastaviti dalje tako da sam ih tek uveče stigao oko 9 na 1340 km.

--- Kraj citata ---

Ovo i dalje važi (neka kontrola i prijava u samom Vukovaru), samo ne znam da li je kao da si uplovio u HR vode
ili je to samo prijava da sam svratio na kupanje, al prvo samo malo svrati do policije.

I onda ti naravno presedne i pivo i kupanje.  kuku

LSI:

--- Citat: mossi  18, 01, 2017, 20:27:49 posle podne ---...
Ovo i dalje važi (neka kontrola i prijava u samom Vukovaru)...

I onda ti naravno presedne i pivo i kupanje.  kuku

--- Kraj citata ---

Наравно да важи. И важиће још дуго јер и ови "наши" и они "њихови" својски се труде да ни једно право питање не добије свој одговор.
Чак више не измишљају ни нова питања - враћају се неким старим...

Преседаће нама још дуго...

cira58:
        Jula 2016 sam se spustao sa staklare prema Beogradu pomocnim motoprom jer sam imao ostecenu elisu. Beogradskom registracijom sam pristao nesto malo ispod plaze da prespavam. Mnogi su prolazili i otpozdravljali mi kao i ja njima. Posle prespavane noci nastavio sam dalje. Mislim da sve te ade treba da pripadnu Dunavu i nauticarima. Logicno je da tu adu koriste vukovarcani iako je to na srpskoj teritoriji. Moramo imati razumevanja jedni prema drugima, kad vec to POLITIČARI nemaju. Inace ta vukovarska ada spada u najlepse delove Dunava.

oblak:
Ja ne znam dal Vukovarska ada pripada Srbiji ili Hrvatskoj ali sam gledao emisiju na HRT o " Sportsko ribolovnoj udruzi Dunav " ciji su clanovi hrvatski branitelji kako kazu. Oni su navodno 1999 god preuredili adu, nasuli pesak i napravili kupaliste. Pored toga i sav ostali sadrzaj. Prtedsednik te "udruge" je neki Vukovarski komandant. Sad oni prevoze iz Vukovara camcima do ade i prodaju i pripremaju razni sadrzaj. Nije dozvoljeno sidrenje ni vezivanje bez prijave. I ako je nekad bila nasa vise nije.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/svecano-otvorena-sezona-kupanja-na-vukovarskoj-adi-1013357

mossi:
 56568

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju