Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Vukovarska ada - šta, kako?

<< < (3/5) > >>

Kapetan:
no comment...

maverick:
Mislim da je kasno da kukate sad tko sta, bilo je vremena za to...sad je ovo neko drugo vrijeme...novac kroji čudne stvari...imate hrpu primjera i kod sebe...bez da se zamarate s situacijom na nasoj strani. A u konačnici adu izgubiste na papiru..bez ispaljenog metka...odobrenje o cijelom projektu je prvo stiglo od vaše strane , bez toga se ne bi to ni moglo

oblak:

--- Citat: maverick  19, 01, 2017, 18:24:24 posle podne ---Mislim da je kasno da kukate sad tko sta, bilo je vremena za to...sad je ovo neko drugo vrijeme...novac kroji čudne stvari...imate hrpu primjera i kod sebe...bez da se zamarate s situacijom na nasoj strani. A u konačnici adu izgubiste na papiru..bez ispaljenog metka...odobrenje o cijelom projektu je prvo stiglo od vaše strane , bez toga se ne bi to ni moglo

--- Kraj citata ---

Maverick, naravno da su to neke stvari za koje niko od nas nije ni kriv nit je odlucivao o njima. Ovde smo da komentarisemo nautiku i desavanja oko nje pa sam ja u postu samo napisao sta se desava sa adom. Istina je da su "nasi" odnosno opstina Bac dala adu na koriscenje Vukovaru i da su to neke igre ljudi koji nemaju mnogo veze sa postenim svetom. Kako bilo necemo se prozivati po nacionalnoj osnovi i traziti krivce. Sve su to ista govna a mi njihova kolaterarna steta nastala da bi i jedni i drugi punili novcanike, stomake i ziveli na nasem dinaru ili kuni

Kapetan:
danas vase, sutra nase... kako se kome curak okrene... Balkan .... :(

maverick:
Ali ako malo pogledaš okolo..i ako izbacimo politiku s ovakvih mjesta...lako dodjemo do zakljucka...bez obzira sto drukcije gledamo na prosli rat...da su nauticari i pecarosi ipak jedan poseban sloj ljudi...Puno dragih ljudi sam upoznao na Dunavu...na pola vode...s dosta njih odrzavam i neka ozbiljnija prijateljstva...dolaze mi u posjetu..ja odem u Apatin..Sombor....
Svatko od nas ima neku ruznu pricu iz proslih godina....ali trudimo se da ju ni ne spominjemo...A u ovom slucaju kao i u vecini sličnih politika je rijesila ili ce rijesiti i naše i vaše probleme

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju