Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup forumaša TIKVARA

<< < (2/26) > >>

Zoran Marinković:
 :good:

Ako ima zainteresovanih  i ako budemo imali raspoloženog kuvara, mogu da ponesem kotlić (oko 16-17 Lit.) i malu pećkicu za kotlić..... :stop:

Možda bi mogli i riblju čorbu da imamo....ako naši pecaroši navataju potreban materijal.. :lol:

Pećkica nam omogućava da možemo kuvati gde god hoćemo (čak i na čamcu.... :dance1:)

Darkobp:
Zamisao je da skup bude ovako negde,da imamo mirnu vodu Tikvare,da se moze doci i dunavom a i kolima u neposlednu blizinu

Autom se moze doci do zelene tacke,tj imalo bi 50-100m peske

ili mozda  oznaceno plavu tacku za skup,isto ima sto,klupe.. al smo sami tj nema prolaznika i setaca ali bi se moralo pregaziti 2m vode koja je dubika 20-30cm

Latine sta ti kazes,imas ti neki predlog???

Kolima bi izgledalo ovako

Crvena linija je iz pravca Sombora se stize a plava iz pravca Novog Sada
(a ja cu jos detaljnije objasniti i navesti vas na kom sermaforu gde skrenuti da se lakse nadje i snadje) :good:

Moze Zorane i corba :good: ribu i sve ostalo cu ja obezbediti(imam valjda i ja zeta opasnog pecarosa :taunt:) tvoje je samo da utovaris tu magicnu peckicu u camac,i jos da nadjemo koce da skuva jedan Apatinski papras :taunt: :yahoo:

mossi:
Pa za Apatinski paprikaš vam treba neki Apatinac.  :lol:
A ne neko ko drži čamac u Apatinu.  :lula:

Ribu kuvam ja, a možda čuveni Tiberijus ako je voljan da se pojavi.   :telephone: :yahoo: :dance:

:drinks:

P.S. Moram da vidim da li će šogor moći da dodje.  :telephone:

mossi:
Dodajite se na spisak: (čisto da vidimo ko je zainteresovan)

1. mossi, šogor, Tiberijus, Badi sa sve 4 šape.
2. ....
3. ....

power70:
Power70 i Neptun 23.....dolaze ako sve bude po planu..... :aikido:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju