Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Skup forumaša TIKVARA

<< < (22/26) > >>

Zoran Marinković:
 :good:

Kap je u pravu, svi smo direktno ili indirektno bili učesnici ili uživo ili preko foruma.... :party:

Još uvek podržavam da se skupimo i pomognemo.... :friends:

A ko zna... možda bi i ovo bila dostojna zamena ukoliko se složimo : http://www.kupujemprodajem.com/Honda-4-5ks-981649-oglas.htm?filter_id=5011419

Darkobp:
Eto i  mene sa Dunava posle celo popodnevne gimastike,rezultat opet negativan  :sorry:

Napravio sam par "pipalica","velikih cesljeva"... i ajd na vodu
Na svakih 5 kvadratnih cm sam ubo armaturu u dno i tak opisao krug od7,8 metara oko markera koji je Mossy sinoc oznacio kao neko moguce mesto

Par puta je zazvonio metal al ubrzo je nastajalo razocarenje kad sam svatio da lupam po svom bacenom sidru :lol:
stim velikim cesljem sam preorao milion puta i iz svih pravaca i opet dzabe...

jedino sto sam shvatio je da je debljina mulja u Tikvari od 50 do cak 100 cm,na dubini od 5.7-5.8m ja armaturu od 7m uguram rukom da jedva viri 10-tak cm iznad vode

taj mulj je pojeo moj motor,zato ga valjda ni sonari nevide :wild:

Ostaje jos opcija Vlada iz Futoga al kao sto rekoh on nemoze pre ponedeljka jer izlaze na sajmu,al pitanje i sta ce on naci ako je motor ispod povrsine mulja

Do k..ca :diablo:

stvlada:
Kapetane pokreni temu koliko i na koji racun da se uplacuju donacije

mossi:
Sinoc sam se vratio i bio sam toliko umoran da nisam ni palio računar. ( 17 sati samostalne plovidbe u 36 sati. 210km)
Juče sam se čuo i sa Darkom i Latinom.
Na žalost svi pokušaji su do sada bili negativni.

Mislim da Darko ima jako jako male šanse da taj motor PRONADJE.
Vlada iz Futoga, je iskusan i do sada je izvadio nekoliko motora.. ko zna?!

Što se tiče akcije skupljanja novaca mislim da se 1000e ne može skupiti na forumu, lako i brzo.  :nono:

Što se tiče sonara, mulja i motora uskoro ću da napravim još jedan test ali mi treba mali motor 4-5hp.
Vezaću ga kanapom i potopiti u rukavcu koji je otprilike zamuljen kao Tikvara.
Pa ću da ga "tražim" sonarom, baš me interesuje kakav će biti rezultat.
Inače SI serija Humminbirda definitivno vido ono što se da videti, ako je pod muljem .. hebiga.

U toku dana okačiću par SI slika sa lokacije.

:telephone:

samardza:
Moosi svaka ti cast na zalaganju.Cim nije nadjen prvi dan sada su sanse svedene na minimum.Naravno netreba odustati :drinks: :friends:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju