Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Višnjički dunavac - obeležavanje plovnog puta

<< < (2/9) > >>

Kapetan:
hm sad tek vidim sliku ... bice tu gadnih problema , izgleda da se mulj tu krece ako je to moguce....

pre mesec dana sam prosao tom putanjom trazeci dubinu i kobilica na 110 cm mi je zaorala za medalju jedva prodjoh u povratku sam isao po onom cuvenom 5 metar uz vrbu i prosao bez problema ... ista situacija je bila za vreme zokijeve regate u prolazu smo tu orali a u povratku prosli pored vrbe bez problema

nepunih mesec dana kasnije situacija je drasticno drugacija koliko vidim

pokusacu da nadjem MY TRACK log puta ako sam snimao pa cu uporediti

ronac:
Kao sto sam rekao,samo kada bi svi prolazili obelezenim putem sami bi sebi prokopali put. :this:

sloba72:
Juče sam prošao neposredno nakon vašeg obeležavanja, čak ste meni i mom drugaru koji je bio ispred mene u čamcu skrenuli pažnju i dali sugestije u vezi prolaska. Ja nemam sonar i bio sam poprilično u frci i jedino sto mogu da kažem SVAKA VAM ČAST MAJSTORI. Pozdrav

broker975fx:
Jbg ako nema drugog rešenja onda stvarno svi tucite tuda pa će te ga dodatno produbiti. Predpostavljam da je put pored Paradajz ostrva uzvodno nemoguć - ja greškom pre par meseci krenuo pa je i tad bio problem od trave.

Kapetan:
tu je mulj jako zitak ... a ta varijanta svi da prolazimo nece da pije vodu jer ce se mulj slivati levo i desno tako da je to mrka kapa za sve koji imaju gaz preko 100 cm ... znaci mora da se kopa ili rilja ...postoje i resenja sa vodenim pumpama ali ne verujem da ce biti interesnata da samo ulose pare ...

evo kako izgleda mulj u koji bez problema ronilac zabije ruku a posle i veslo ... inace se radi o mestu gde ste obelezili plovni put, a i mi smo ga tada  smo predvideli za kopanje a ronilac je prosle godine ispitivao dubinu mulja , posle smo sa sipkama dosli do dubine od 5-6 metara ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju