E, ovako treba... > Plovila

gliser koji izabrati

<< < (11/18) > >>

vlada-zemun:
vidim da su mnogi sredjivali i farbali svoje camce i glisere....

ima li neko neke okvirne cene, da ne bih se zajebao i poceo racunicom i recenicom

"ma nije to skupo, lako ce mo mi to uraditi"

SALE NB:
Teško je to proceniti, ali računaj sa najmanje 200 evra, ako koristiš domaće farbe. Ako izađe na manje, veseli se! :)

vlada-zemun:
imam taj u ponudi sa prikolicom i jos nekim sitnicama  za 500e   sta mislis

Darkobp:
Mislim da se moze sve lepo osmirglati,ogitovati potrebna mesta i prefarbati celog okvirno za nekih 200e
To je cena nekog materijala tj farbi bez nekih ruku majstora,koje mogu biti od  100 do 400e ili jednostavno radi sam,ali budi spreman da provedes dane smirglajuci jer se mora odstraniti sva ta  stara farba koja se ljuska :good:

E sad koliko vidim na njemu  fali jos svasta,treba uraditi kompletan enterijer jer je ovaj dosta zapusten i verovatno ta koza na stolicama istrula,nema komandi,telefleksa,volana,palubne opreme,signalizacije... ... i na to racunaj maltene jos nekih  500e

Dobro napravi racunicu!!!!

SALE NB:
Eto, što Darko reče, nedavno sam kupovao Teleflex komandu sa volanom i sajlom me izašao 160 evra kod našeg drugara Buse2.
Računaj još 100 evra za bitve, alke i slično. Presvlačenje stolica minimum 20 evra materijal, pa još rad minimum 50 evra.
Najviše zavisi od toga koliko si u stanju da uradiš sam.

Sve što ti mogu reći, nakon 2 čamca koja sam sređivao u raznim fazama, sada bih najradije da uzmem već sređen!  :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju