E, ovako treba... > Plovila

gliser koji izabrati

(1/18) > >>

vlada-zemun:
evo ovako, u mogucnosti sam da uznem jedan od ova 2 glisera koji ce te videti na slikama, gliseri dosta dugo stoje i manje ili vise su zapusteni

e sad koji izabrati od ova 2 i koliko je to uopste pametno uzimati i sredjivati, i koliko uopste vrede u uvakvom stanju???

jer koliko vidim po oglasima ima glisera na prodaju koliko hoces po 1500e sve komplet sa motorima od 30-50ks

1. ovo je prvi camac ne znam koje je marke ne pise na njemu, sta mislite

vlada-zemun:
2. ovaj drugi ima oznaku elan prepostavljam da je 402  deluje da je malo u boljem stanju

vlada-zemun:
sta mislite koliko vrede ovi gliseri, koji bi motori morali da guraju ove, koliko vredi sredjivanje, i tako jos milion pitanja.....

zanimaju me vasa misljenja i sta bi neki uskusniji ljudi uradili

fisherman:
Ne znam koji ces izabrati i po kojoj ceni ... Ali znam da sam video gliser br 2 full srednjen za 800 eura...

SALE NB:
Kao što Fisherman reče, lepo sređenih korita ima već za 800 evra, nesređeno korito ne može da vredi više od 500 evrića.
Ali to već ovisi o stanju svakog čamca.
Ako želiš da imaš lepo sređen čamac za sebe, onda se svakako isplati, jer ovako ga možeš srediti po svojoj volji.
U svakom slučaju, kada naposletku rešiš da ga prodaš, ne računaj sa nekom zaradom! :taunt:
Pretpostavljam da je i ovaj prvi gliser slične veličine kao i taj Elan 402, u tom slučaju je motor od 25-30ks više nego dovoljan, ali na tim gliserima se viđaju i motori od 50-60ks. Zbog kratkog i uskog korita, veći problem predstavlja težina motora, pa se može reći da je 70-80kg neka gornja granica, bez obzira na snagu.
Ne spadam baš u neke iskusne, ali ja sam uradio baš to pre 3 godine, tako da sam pomalo subjektivan po ovom pitanju! :friends:
Zaviri ovde:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=53.0

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju