E, ovako treba... > Plovila

gliser koji izabrati

<< < (6/18) > >>

vlada-zemun:
ovo je jako slican onome koji sam ja postavio link ili se varam, vidim da je sredjen i izgleda lepo

LSI:

--- Citat: vlada-zemun  17, 09, 2011, 08:53:40 pre podne ---ovo je jako slican onome koji sam ja postavio link ili se varam, vidim da je sredjen i izgleda lepo

--- Kraj citata ---

Ne samo da je sredjen i da izgleda lepo nego tako i plovi. :good:

vlada-zemun:
samo da ima jaci motor :stop:

moracu da razmislim

njegos68:

--- Citat: vlada-zemun  17, 09, 2011, 09:54:33 pre podne ---samo da ima jaci motor :stop:

moracu da razmislim

--- Kraj citata ---
Vlado,što više razmišljaš,to se više gubiš u moru ponuda..  :suicide: Kao prvo,moraš reći koliki ti je budzet za kupovinu,zatim koja će namjena plovila biti,, onda sa koliko ćeš ljudi u čamcu ploviti i na kojoj vodi...po tvojim postovima vidim da lutaš od nekih 300 pa 500,pa do 2000 eura...A za te pare ima brdo ponuda i svakom od njih ćeš naći neku manu,ali kolko para ,toliko muzike..  :party: A za nešto ozbiljnije,kojem ćeš teže naći manu ,moraćeš da odriješiš kesu..  :drinks:

vlada-zemun:
ovako, voda iskljucivo sava ili  dunav 

br ljudi max 5, mada cesce 2-3

namena, isljuvo d se malo provozam, uzivam, samo izglisiram i to bi bilo to, ramnim danima mozda malo popodne, vikendom podrazumeva se koliko se para bude imalo za gorivo

budzet- jos u glavi nisam proolmio koliko bih dao jer sam delimicno neiskusan i ne bih da se zalecem ali  dao bih max 2000e
mada je i 1000 do 1500  jos bolje ako se nadje nesto razumno i lepo

NISAM PAMETAN - zato i trazim neke savete

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju