E, ovako treba... > Plovila
gliser koji izabrati
vlada-zemun:
ovo je jako slican onome koji sam ja postavio link ili se varam, vidim da je sredjen i izgleda lepo
LSI:
--- Citat: vlada-zemun 17, 09, 2011, 08:53:40 pre podne ---ovo je jako slican onome koji sam ja postavio link ili se varam, vidim da je sredjen i izgleda lepo
--- Kraj citata ---
Ne samo da je sredjen i da izgleda lepo nego tako i plovi. :good:
vlada-zemun:
samo da ima jaci motor :stop:
moracu da razmislim
njegos68:
--- Citat: vlada-zemun 17, 09, 2011, 09:54:33 pre podne ---samo da ima jaci motor :stop:
moracu da razmislim
--- Kraj citata ---
Vlado,što više razmišljaš,to se više gubiš u moru ponuda.. :suicide: Kao prvo,moraš reći koliki ti je budzet za kupovinu,zatim koja će namjena plovila biti,, onda sa koliko ćeš ljudi u čamcu ploviti i na kojoj vodi...po tvojim postovima vidim da lutaš od nekih 300 pa 500,pa do 2000 eura...A za te pare ima brdo ponuda i svakom od njih ćeš naći neku manu,ali kolko para ,toliko muzike.. :party: A za nešto ozbiljnije,kojem ćeš teže naći manu ,moraćeš da odriješiš kesu.. :drinks:
vlada-zemun:
ovako, voda iskljucivo sava ili dunav
br ljudi max 5, mada cesce 2-3
namena, isljuvo d se malo provozam, uzivam, samo izglisiram i to bi bilo to, ramnim danima mozda malo popodne, vikendom podrazumeva se koliko se para bude imalo za gorivo
budzet- jos u glavi nisam proolmio koliko bih dao jer sam delimicno neiskusan i ne bih da se zalecem ali dao bih max 2000e
mada je i 1000 do 1500 jos bolje ako se nadje nesto razumno i lepo
NISAM PAMETAN - zato i trazim neke savete
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju