E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

priprema i farbanje Titela 9, i nisam morao ali....

<< < (2/11) > >>

retfala:
Jezeraš nebi ti bio u koži. Meni je na takvom titelu curio jedan prozor pa sam ga izvadio van i ponovo silikoniziro.  Nije problem izvadit prozor nego je problem vratiti ga nazad. Prijateljski savjet je da odustaneš dok još možeš , ako ti se ne sviđa boja pokušaj to riješiti sa folijama

Jezerash:
nema odustajanja :) Danas zavrsavam smirglanje (95% je osmirglan 7 dana posla) i na red su prozori.Danas je samo pitanje da li cupati prozore ili ne?

deda:
Ako vecina misli da ih netreba vaditi  , bas izvadi!!Sta nas briga sta radis sa svojim prozorima!! :taunt:

Salu na stranu , ne vadi prozore!!Postoje trikovi da se keder zastiti , pitaj nekog auto lakirera!!!

broker975fx:
Idi bre plovi a drndaj na prolece moyda se naviknes - pa ne sredjuje i onaj ko mora a kamoli onaj ko ne mora :)

maverick:
prozore ni ne moras skidati, uzmes kabel debljine recimo tri do cetiri milimetra i zavuces s vanjske strane pod gumu i lagano ga gurnes sto dublje....dobices efekt da podignes gumu oko cijelog prozora od same plastike i dobrim dijelom od tri cetiri milimetra boja ce tokom farbanja uci pod gumu, kad se osusi tu mekanu i izoliranu zicu izvadis i nema da se vidi...ja tako radim na automobilima....gumu naravno polijepis , ne mora cak ni precizno jer mozes napustiti i milimetar traku preko ruba gume ....nadam se da sam ti pojasnio

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju