E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
priprema i farbanje Titela 9, i nisam morao ali....
Jezerash:
sve zavisi koliko je čamac podignut u odnosu na točkove, ali minimalno mora da ima baš onoliko koliko je sad kod mene, jer sam ga ja tako vukao od kuće do farbara i bukvalno kad se prikolica zaljulja na rupu, točkovi se približe skoro do 1 cm do korita ali i pored toga, ni jednog trenutka točkovi nisu češali čamac, što ne znači da na neku veću rupu i ljuljanje ne bi dohvatili malo i točak, ali eto, to je neki minimum
danas ću tačno da izmerim i javljam
Jezerash:
Juče sam završio nova vrata sa rolo komarnikom i ugradio amortizere na prikolicu. Ona originalna vrata su mi nepraktična jer su se otvara na spolja i smanjivala prostor za pecanje a prikolicu sam morao da dignem jer su točkovi kačili korito plus nije bilo mesta za blatobrane. Ubacio sam dva amortizera od Yuga 55. Možda će nekom da bude od koristi kao ideja za neku svoju majstoriju :)
Kao što reče kolega...ima dve vrste ljudi, oni koji uživaju da budu na vodi i oni koji uživaju da sređuju čamac :D
Pingvin44:
Kako od Titela 9 do belog labuda. Koji li ce labud prvi u vodu...
Labud 1258:
Odlično izgleda zaista 114
Kako si planirao sistem upravljanja ? Vrata su prilično široka, malo mesta ostaje za komandni pult. Upravljanje na ručku tj direktno, ne dolazi u obzir.
Jezerash:
Nadam se jednog dana da ugradim teleflex sa volanom...do tada ide nišanjenje kroz otvorena vrata. Na prozorima u kabini su svuda zavesice osim prednjeg prozora gde sam stavio venecijaner...okrenem šalone i gledam kroz njih. To je sve još teorija, jer nisam isprobao u praksi ali jbmliga, ljudi tako voze
Možda slika vara ali dimenzije novih vrata su ista kao i originalna, samo su urađena dva krila koja se otvaraju na unutra. Ništa nije šire nego što ih fabrika pravi.
Kome trebaju original vrata može da ih dobije povoljno :)
Uskoro ide montaža sudopere i slavine u levom ćošku sa sistemom za rezervoar. Smislio sam odlično rešenje...biće slika ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju