E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

priprema i farbanje Titela 9, i nisam morao ali....

<< < (7/11) > >>

Jezerash:
hvala,

sobzirom da sam prikolicu pravio sam bez ičije pomoći, i ja sam zadovoljan kako je ispalo

jedino sam mogao da produžim zadnji deo prikolice za oko pola metra, ali ne smeta i ovako jer sam dobio dosta težine na rudi, oko 50 kg sigurno i mislim da je balans dobro urađen sobzirom da ne planiram da prevozim pentu na zrcalu pa neće da opterećuje zadnji deo.

Torziona osovina me je njokala jer su točkovi kačili čamac, pa sam prvo hteo da mi majstor podigne torziju okretanjem nutova, međutim, svaki majstor kod koga sam bio je bežao od tog posla ko đavo od krsta i savetvao mi da podignem prikolicu ubacivanjem cevi i okretanjem felni samo da ne diram torziju, pa sam to i u radio ali bi bilo lepše da je torzija višlja ali ok je i ovako

maverick:
ako ces ga voziti bez motora prikolica je odlicna....ako ces ostavljati motor onda ce se camac tu lomiti....

Jezerash:
Konačno, juče mi je ofarban čamac  k5 kgk

Farbao ga je majstor kompresorom, dva puta grund i dva puta završni lak

Ja sam zadovoljan kako je ispalo. Čamac izlgeda kao nov. E sad, lagano...vraćanje odbojnika, prohrom držača, pravljenje tende...

Pravim nova dvokrilna drvena vrata koja će se otvarati na unutra jer ova originalna vrata mi nikako ne odgovaraju i smetaju kad su otvorena.

Biće još slika...

maverick:
stvarno vrhunski izgleda... thumbup

gile69:
Majstor ga je uradio posteno, svaka mu cast. 
Da li cemo znati koliko si morao da platis.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju