E, ovako treba... > Brodogradnja
Korita
deda:
--- Citat: odissej 12, 03, 2009, 22:37:16 posle podne ---Ljudi, nemojte se ljutiti,ali ovakva plovila su malo poveci zalogaj za nas. :stop:Na fotografiji je americki tip brodova "Lobster" u prevodu "jastog" kojeg su u proslosti koristili ribari na istocnoj obali (Nova Engleska) za lov na te rakove.Predstavljeni brod nije drveni iako bi se to reklo po oblozi krmenog zrcala.Iako ima retro-look,na njemu su primenjene najnovije tehnologije u izradi "plasticnih"brodova.Duzina broda na slici je oko 35 stopa i ne moze se kupiti u Americi ispod 250.000 $. Ajte da krenemo sa necim manjim i manje slozenim! :smile:
--- Kraj citata ---
Na sajtu gde se mogu naruciti planovi pise wood www.nehusmarine.com/vashon :smile:
Naravno da ovakav camac nemoze biti jeftin.Nada umire poslednja! :drinks:
deda:
Evo mali dodatak.Lepota! :dance:
Admiral:
Ok onda se vratite na http://www.devlinboat.com/topknot32.htm
i pored motora ne sme biti previse skupa.
Nije mi jasno ni koje su naj novije tehnologije. Ja se bas trudim da pratim sta se radi, narocito u komercijalnoj proizvodnji, proizvodnji malog broja komada, retro planovima, znaci svega na nivou trupa.
Koje su to nove tehnologije da bi camac od oko 8m kostao 250000.
deda:
--- Citat: Admiral 12, 03, 2009, 23:05:16 posle podne ---Ok onda se vratite na http://www.devlinboat.com/topknot32.htm
i pored motora ne sme biti previse skupa.
Nije mi jasno ni koje su naj novije tehnologije. Ja se bas trudim da pratim sta se radi, narocito u komercijalnoj proizvodnji, proizvodnji malog broja komada, retro planovima, znaci svega na nivou trupa.
Koje su to nove tehnologije da bi camac od oko 8m kostao 250000.
--- Kraj citata ---
Toliko kosta Linssen ali kompletno opremljen!A opremljen je bruka! :dance:
Malo me buni sto proizvodjac preporucuje motor od 150ks tj.mnogo para za motor! :dance:
Kapetan:
ja nasao korito koje odgovara mojim zahtevima uz manje izmene (ojacanje spica i dizanje kabine za 20 cm spreman sam narednih 20 godina...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju