Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
ORGANIZACIJA 9.MAJ BLOKADA DUNAVA Moja Ladja !!!!
Barba:
Pa dobro onda da se ne bunimo i platimo da uzivamo na vodi, a kad drzava uvede dodatnu globu na ino aranzmane da se smejemo "svetskim putnicima, neradnicima i lezilebovicima" sto nemaju luksuzne jahte kao mi. :dance1:
Kapetan:
--- Citat: Aka 04, 05, 2009, 13:37:27 posle podne ---Da, znao sam da ne treba da komentarisem ovu temu!
--- Kraj citata ---
samo kazem da se nautikom obicno bave pravnici-poreznici koji su ladju videli na reklami za jelen pivo...
Kapetan:
--- Citat: Barba 04, 05, 2009, 12:02:56 posle podne ---Pa sto se mene tice osnivacku skupstinu mozemo da odrzimo vec sutra uvece. Recimo u 20:00. Sad Kapetane posto znas ko je odakle predlozi lokaciju, moze i marina u kojoj je najvise clanova koji bi ucestvovali u osnivanju.
--- Kraj citata ---
promace mi ovaj post :(
moze sutra uvece (UTORAK 5 Maj) gde cemo ? mislim da bi bilo dobro da se nadjemo u kafani Vodenica ona je blizu mesta protesta i na vodi je
http://wikimapia.org/#lat=44.8260476&lon=20.4463935&z=17&l=0&m=a&v=2&show=/12500105/
zorter:
Kapetane, bilo je price da cemo prvu skupstinu odrzati na chat-u, jer ovako, pogotovo uvece, ispada da je udruzenje samo vas Beogradjana. A sta mi ostali da kazemo. "Nemamo prava na rec", posto nismo prisutni. Svi imamo ili skype ili MSN pa bi mogli u virtuleni konferencijski chat.Mislim da nije posteno prema ostalim clanovima. Zasto onda niste osnovali forum "Moja ladja Beogradska" i tako ogranicili pristup.Ima clanova od Vranja do Subotice, a na toj skupstini nikog nece biti, jer je kasno i ne moze niko doci.No, na kraju krajeva, kako hocete.Pozzzzz
Kapetan:
--- Citat: zorter 04, 05, 2009, 16:44:55 posle podne ---Kapetane, bilo je price da cemo prvu skupstinu odrzati na chat-u, jer ovako, pogotovo uvece, ispada da je udruzenje samo vas Beogradjana. A sta mi ostali da kazemo. "Nemamo prava na rec", posto nismo prisutni. Svi imamo ili skype ili MSN pa bi mogli u virtuleni konferencijski chat.Mislim da nije posteno prema ostalim clanovima. Zasto onda niste osnovali forum "Moja ladja Beogradska" i tako ogranicili pristup.Ima clanova od Vranja do Subotice, a na toj skupstini nikog nece biti, jer je kasno i ne moze niko doci.No, na kraju krajeva, kako hocete.Pozzzzz
--- Kraj citata ---
zorter apsolutno se slazem, ocemo chat ili skype?
bojim se da ce chat da zeza, napravicu novi nezavisan chat van foruma pa cu ostaviti kasnije link
btw salji licnu kartu !!!
ljudi saljite licne karte !!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju