Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
Pozdrav svima
njegos68:
--- Citat: busa2 30, 08, 2011, 15:07:02 posle podne ---Negovane ,tesko je sve to uklopiti u jedno i da budu maksimalno ispostovane sve karakteristike koje si naveo.Ali to bi trebalo da bude neki camac sa blagim V koritom od lima 2mm sa duzinom izmedju 5,5 i 6m a sirinom u tabanu oko 1,4 - 1,5 m i dubinom stranice 0,55m . red velicina to je tesko negde oko 250-300 kg u zavisnosti koliko imas pregrada i koliko si cesto stavljao ojacanja (egije).Naravno korito nesme da ima patosni svans u zadnjem delu nego da je ravno a svans samo da ima u bokovima i da je napred malo spicastiji . To je neko moje vidjenje onoga u cemu sam se do sada vozio a da proba da zadovolji sve ono sto si ti naveo.
--- Kraj citata ---
Možda naprijed blago V a u zadnjem dijelu da predje u ravno dno zbog glisiranja.. :smile:
busa2:
Pa tako nesto slazem se ali treba voditi racuna o tezini .jer to jeste super za aluminijum ali ako se pretera sa tezinom u metalu (sto kaze nas prijatelj kempi snaga uzgona je mala :lol: ) . Ma za tacnu matematiku to mora da uradi covek koji je skolovan za to mi samo mozemo ...(da idemo na nošu) :taunt:
njegos68:
--- Citat: busa2 30, 08, 2011, 18:02:54 posle podne ---Pa tako nesto slazem se ali treba voditi racuna o tezini .jer to jeste super za aluminijum ali ako se pretera sa tezinom u metalu (sto kaze nas prijatelj kempi snaga uzgona je mala :lol: ) . Ma za tacnu matematiku to mora da uradi covek koji je skolovan za to mi samo mozemo ...(da idemo na nošu) :taunt:
--- Kraj citata ---
Pa pojačamo konjicu pod haubom,pa će se snaga uzgona povećati.. :yahoo: ima da se gone i uzgone.. :party:
milePajser:
Ludi ja sam konkretno mislio na ovo korito: http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=3120 , da ga teram po Dunavu sa cetvorkom pa mozda nekad da se pazari neki bolji motor:)
barbanesa:
Dobro dosao ,jedan savet NE SLUSAJ ove badavadzije sa foruma ima da te zalude totalno
svako ima svoje misljenje i misli da je njegovo najpametnije,nego sam pravi kako si zamislio... :slow_en: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju